Competitii de pescuit la rapitor 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Competitii de pescuit la rapitor 2013
Moderatori: Adelin, tudor, andrei-ovidiu, johnnybravo, Michael, dr.pike, mrvily .... Dormiti? Vi se pare ca APS-HALBA vorbeste la subiect?
Faceti ceva?
Faceti ceva?
da' cum nu, expresiile cap de cauciuc, balalai, prosti, inapti, incompetenti sau ce o mai fi folosit, mie unu mi s-or parut la subiecttoteu scrie: Dormiti? Vi se pare ca APS-HALBA vorbeste la subiect?
Faceti ceva?

Am luat deja legatura cu danr. Va rog sa aveti rabdare si lucrurile se vor rezolva...sper cat mai repede.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Am si dat si cu cu mopul, asa ca va rog sa nu mai o dati in popesciene pana nu se hotaraste dan ce face cu neavenitu'.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin,
Dacă tot ai ratat ocazia de a te afirma ca pescar sportiv, ai găsit soluția pentru ca lumea să te rețină. Noua ta meserie de femeie de serviciu îți vine ca o mănușă! Trecerea de la lansetă la mop este superbă! Ai și șorț și mănuși de cauciuc?

Dacă tot ai ratat ocazia de a te afirma ca pescar sportiv, ai găsit soluția pentru ca lumea să te rețină. Noua ta meserie de femeie de serviciu îți vine ca o mănușă! Trecerea de la lansetă la mop este superbă! Ai și șorț și mănuși de cauciuc?

Tu n-ai depasit niciodata nivelul de mop raminind mare maestru al tiriplicului
.

Se zice tiriplici, cap de cauciuc!

Ce mai face presidentul? Vine la Tribunal să-și ia actul de deces al cooperativei? Sau așteaptă să primească citația de la Parchet pentru substituirea de calități oficiale?

Ce mai face presidentul? Vine la Tribunal să-și ia actul de deces al cooperativei? Sau așteaptă să primească citația de la Parchet pentru substituirea de calități oficiale?
Oricum nu moare de grija altuia....
.

Curajos băiatul!

-
- veteran
Adeline sa inteleg ca sa hotarit de "SUS"Adelin scrie:Am si dat si cu cu mopul, asa ca va rog sa nu mai o dati in popesciene pana nu se hotaraste dan ce face cu neavenitu'.![]()

Nu de alta dar sa stim ce urmeaza sa facem, emigram pe alte situri sau turnam gaz pe foc????

Optional bineinteles ....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!