Competitii de pescuit la rapitor 2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Competitii de pescuit la rapitor 2013

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 19:59

cristi.albu scrie:Domnule Popescu,
va promit ca atunci cand Federatia condusa de dvs va fi cea care dicteaza in spinningul de competitie din Romania veti fi invitat intr-o emisiune dedicata.
Pana atunci va rog sa ne lasati sa ne producem singuri emisiunea, asa cum credem de cuviinta. De asemenea fiti sigur ca daca se va impune un punct de vedere al dvs in emisiune va vom suna.
Multumesc pentru intelegere.
S-ar putea să nu mă intereseze invitația dumneavoastră, atâta timp cât faceți emisiuni părtinitoare. Vreau să vă spun că federația dictează în pescuitul sportiv în totalitatea lui, nu numai la spinning.
PS Observ că deja unul din punctele mele de vedere a fost deja exprimat în emisiune. S-a ajuns în sfârșit la concluzia că speranța dezvoltării pescuitului sportiv este legată ombilical de existența cluburilor puternice, lucru pe care l-am exprimat demult tocmai la postul d.voastră de televiziune. Căutați în arhive.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Feb 2013, 20:04

apsalba scrie: Vreau să vă spun că federația dictează în pescuitul sportiv în totalitatea lui, nu numai la spinning.

Pesemne ca vor fi toti repetenti intrucat nu scriu dupa dictare... sau probabil ca predati materia la o clasa necorespunzatoare atributiilor dvs.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 20:11

Ionut the carp scrie:
apsalba scrie: Vreau să vă spun că federația dictează în pescuitul sportiv în totalitatea lui, nu numai la spinning.

Pesemne ca vor fi toti repetenti intrucat nu scriu dupa dictare... sau probabil ca predati materia la o clasa necorespunzatoare atributiilor dvs.
Ionut,
Am fost tot timpul de părere să face fiecare ce știe mai bine. Nu m-am băgat în competițiile de pescuit. M-am apucat de organizarea pescuitului sportiv și intrarea lui în legalitate. De ce te pronunți înainte de a vedea ce știu să fac? Oricum, urmează 2 săptămâni interesante. Merită urmărite.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 20:22

vali stratonov scrie:
apsalba scrie:Poate nu ar strica și punctul de vedere al Federației! Așa ar fi deontologic.
Ar fi poate interesant daca exista ceva noutati...........DAR cum nu prea cred ca e ceva nou "pe frontul de est".... :oops:
Eu zic ca il stie toata lumea :roll: ....oricum spatiul de emisie nu ar fi suficient pt. un punct de vedere atit de complex.
Lumea e mult mai curioasa de ceea se va intimpla in viata reala :D ......ca in cea de pe forum sau cea din textele de lege , lumea cam stim ce se petrece. :roll:
O să ai niște surprize cât de curând. Oricum, agitația din LRS este făcută degeaba. Și o știu și ei.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Feb 2013, 20:24

....să vă spun că federația dictează în pescuitul sportiv în totalitatea lui, nu numai la spinning.
Si cind io am zis ca esti....dictator :lol: mi-au sarit unii in cap ,cum ca n-ar fi asa..Iaca este..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 20 Feb 2013, 20:38

apsalba scrie:
Ionut the carp scrie:

Ionut,
Am fost tot timpul de părere să face fiecare ce știe mai bine. Nu m-am băgat în competițiile de pescuit. M-am apucat de organizarea pescuitului sportiv și intrarea lui în legalitate. De ce te pronunți înainte de a vedea ce știu să fac? Oricum, urmează 2 săptămâni interesante. Merită urmărite.
Domnule preşedinte Popescu, cu tot respectul care-l datorez varstei dvs., vă asigur că postările din ultimele 48 de ore m-au convins. Trebuie să activez funcţia ignore a forumului din dreptul numelui dvs, deoarece postările dvs sunt sterile, inconsecvente, incoerente şi inconsistente. Poate că în alte vremuri şi mai ales, în alte domenii (poate politica?) aţi fi reuşit mai mult.
Dar, într-o societate numeroasă, cu un anumit grad de maturitate ...nu aveţi nici o şansă. Lumea pescarilor (de toate felurile) vă respinge net. Aţi încercat să intraţi cu bocancii în ea, prin scandal şi încercări de intimidare.
N-aţi reuşit şi nu veţi reuşi !
Poate încercaţi în altă parte sau, mai sigur, în altă viaţă.
The end !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Feb 2013, 20:39

O să ai niște surprize cât de curând.
Ador surprizele ...... faine bineinteles :wink: :D :D :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 20:41

vali stratonov scrie:
O să ai niște surprize cât de curând.
Ador surprizele ...... faine bineinteles :wink: :D :D :D :D
Fac numai surprize plăcute. Evident, nu vor plăcea la toată lumea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 20:42

semlecangheorghe scrie:
....să vă spun că federația dictează în pescuitul sportiv în totalitatea lui, nu numai la spinning.
Si cind io am zis ca esti....dictator :lol: mi-au sarit unii in cap ,cum ca n-ar fi asa..Iaca este..
Gigi,
Federația este de genul feminin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2013, 20:44

zavera,
Lumea la care te referi tu este un infinit mic. Dacă faci o socoteală a pescarilor de competiție actuali, o să ai o cruntă dezamăgire. Nu pierd nimic dacă nu mai dialoghez cu tine. Pace!

Scrie răspuns