Competi?iile de pescuit dup? 5.04.2014
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Competi?iile de pescuit dup? 5.04.2014
Pentru c?, odat? cu spulberarea de c?tre CIPS/Sed a oric?ror vise ale FRPSC/Popescu, cred c? acest moment poate deveni un nou "moment zero" al pescuitului de competi?ie.
Cred c? este util? o dezbatere ?i o clarificare a posibilelor op?iuni.
Acestea ar fi:
a) continuarea formei actuale de organizare, cu competi?ii organizate de Ligi, conform specialit??ilor (spinnind, carpfishing, fly, feeder etc), cu participare interna?ional? sub auspiciile AGVPSR
b) înfiin?area de federa?ii sportive pe specialit??i (Federa?ia Sportiv? de Pescuit la Crap, Federa?ia Sportiv? de Spinning, federa?ia Român? de Pescuit la Feeder, etc. Acestea s? semneze protocoale pe termen lung cu AGVPS pentru asigurarea reprezent?rii interna?ionale
c) competi?ii interne pe baza unui calendar anual, stabilirea anticipat? a principiilor de selec?ie la formarea loturilor na?ionale ?i sus?inerea acestora de c?tre AGVPSR
d) alt? form? posibil?, dar care mie nu-mi vine în minte
PS - consider c? topicele consacrate de lupt? cu federa?ia domnului Popescu ?i-au cam epuizat resursele, iar b?t?lia cu federa?ia popescian? s-a încheiat, prin decesul federal consemnat de Congresul CIPS din San Marino.
Federa?ia este un cadavru în putrefac?ie, iar lupta cu cadavrele seam?n? a profanare de morminte.
Cred c? este util? o dezbatere ?i o clarificare a posibilelor op?iuni.
Acestea ar fi:
a) continuarea formei actuale de organizare, cu competi?ii organizate de Ligi, conform specialit??ilor (spinnind, carpfishing, fly, feeder etc), cu participare interna?ional? sub auspiciile AGVPSR
b) înfiin?area de federa?ii sportive pe specialit??i (Federa?ia Sportiv? de Pescuit la Crap, Federa?ia Sportiv? de Spinning, federa?ia Român? de Pescuit la Feeder, etc. Acestea s? semneze protocoale pe termen lung cu AGVPS pentru asigurarea reprezent?rii interna?ionale
c) competi?ii interne pe baza unui calendar anual, stabilirea anticipat? a principiilor de selec?ie la formarea loturilor na?ionale ?i sus?inerea acestora de c?tre AGVPSR
d) alt? form? posibil?, dar care mie nu-mi vine în minte
PS - consider c? topicele consacrate de lupt? cu federa?ia domnului Popescu ?i-au cam epuizat resursele, iar b?t?lia cu federa?ia popescian? s-a încheiat, prin decesul federal consemnat de Congresul CIPS din San Marino.
Federa?ia este un cadavru în putrefac?ie, iar lupta cu cadavrele seam?n? a profanare de morminte.
Re: Competi?iile de pescuit dup? 5.04.2014
Confederatie de asociatii (spinning, crap... etc) in care fiecare isi face legea in asociatie, i.e. regulamente, calendar competitional... etc.zavera scrie: b) înfiin?area de federa?ii sportive pe specialit??i (Federa?ia Sportiv? de Pescuit la Crap, Federa?ia Sportiv? de Spinning, federa?ia Român? de Pescuit la Feeder, etc. Acestea s? semneze protocoale pe termen lung cu AGVPS pentru asigurarea reprezent?rii interna?ionale
uite ca incepi sa devi simpatic cu astfel de comentariizavera scrie:.................
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
- StefanDinu
- veteran

Personal cred ca respectarea legii sportului (in conditiile in care legea impune sustinerea campionatelor oficiale de catre federatie dar ofera mijloace financiare cel putin ridicole ... asta daca le ofera) este o alegere gresita pentru pescuit. Cel putin pentru viitorul imediat daca nu chiar mediu. Iar dupa interviul lui Bogdan Vasilescu in care relateaza problemele federatiei franceze sunt si mai convind de ideea mea.
Cred ca fiecare disciplina ar trebui sa se conduca si sa se organizeze dupa modelul LRS.
Ca aceste federatii/ asociatii se vor unii intr-o confederatie nationala este o chestiune a carei utilitate o va cere timpul. Pana atunci inca cred ca trebuie sa organzam competitiile asa cum trebuie si sa avem comportari internationale cat mai bune. Asta ne delimiteaza de toti "pescarii oficiali".
OK ... continuam sal il muim pe Popescu dar esentiale sunt CN si CM. Asta ii toaca cu adevarat sanatatea lui Popescu. Vreau sa-i vad fata cand lotul LRS va reprezenta Romania in CMS de pe Mal din Bulgaria. As da si CIS-ul clubului meu pentru asta!
Cred ca fiecare disciplina ar trebui sa se conduca si sa se organizeze dupa modelul LRS.
Ca aceste federatii/ asociatii se vor unii intr-o confederatie nationala este o chestiune a carei utilitate o va cere timpul. Pana atunci inca cred ca trebuie sa organzam competitiile asa cum trebuie si sa avem comportari internationale cat mai bune. Asta ne delimiteaza de toti "pescarii oficiali".
OK ... continuam sal il muim pe Popescu dar esentiale sunt CN si CM. Asta ii toaca cu adevarat sanatatea lui Popescu. Vreau sa-i vad fata cand lotul LRS va reprezenta Romania in CMS de pe Mal din Bulgaria. As da si CIS-ul clubului meu pentru asta!
Pune-?i pofta in cui. O s? vezi CM din Bulgaria la televizor.
Domnule Dinu, eu cred ca dupa 5.04.2014, "hoitul federal". nu mai are ce cauta in ecuatia asta. Trebuie ca forumul asta sa scape de duhoarea de mortaciune popesciana.StefanDinu scrie:Personal cred ca respectarea legii sportului (in conditiile in care legea impune sustinerea campionatelor oficiale de catre federatie dar ofera mijloace financiare cel putin ridicole ... asta daca le ofera) este o alegere gresita pentru pescuit. Cel putin pentru viitorul imediat daca nu chiar mediu. Iar dupa interviul lui Bogdan Vasilescu in care relateaza problemele federatiei franceze sunt si mai convind de ideea mea.
Important este ca oamenii cu greutate, din interiorul "fenomenului pescuit competitional", sa se organizeze cat mai bine, astfel incat campionatele nationale si, desigur, reprezentarea internationala a Romaniei sa fie puternica.
Pana una-alta, tot cei care au cladit performanta si organizarea actuala trebuie sa decidam dar sa fie deschisi spre dezvoltare, spre atragerea mai multor pescari catre aceste minunate competitii.
Poate intervine adminul si scoate starvul din casa pescarilor, macar pe acest topic. Provoaca sila si infectie!apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si cum o sa opresti pescarii sa treaca granita spre bulgari?! Mituiesti vamesii sau le faci pana la roti?! ...ca altceva nu ai ce sa le faci. Poate una mica fara proteza, dar nu cred ca e cineva interesat.
))))))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- StefanDinu
- veteran

Bineinteles ca o sa vad CM la televizor ... eu nu fac deplasarea îns? ... lotul pe de alta parte o sa iti dedice o noua muire-t?t?.apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si dispari de aici ... nu mai contezi nici cat contai pana acum.