Campionatul Mondial de Bass - Lago di Garda Italia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bine spus!razvan m. scrie:Presimt ca maine vom reveni pe locul intai. Daca noi nu suntem pregatiti pentru pescuitul pe ape fara peste, atunci nu mai e nimeni !
Daca sunt 4 bibani in apa aia, ai nostrii o sa-i prinda!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- cristi.albu
- senior
pentru cei interesati de clasament, il gasiti aici
- Stefan Tudose
- Moderator
Ieri am iesit pe 2 dupa Rusia, care are un avans de 13,5 puncte. De pe 3 ne sufla in ceafa Germania la doar 1 punct (basz meg), urmata de Letonia si Italia, la vreo zece puncte.
Pana acum avem un peste, Italia un peste, iar Spania are trei pesti in doua echipe. De Rusia nu stiu nimic.
Sper sa mai ardem un bass si sa ramanem pe podium.
Fire intinse tuturor weekend warrior-ilor de acasa,
s
Pana acum avem un peste, Italia un peste, iar Spania are trei pesti in doua echipe. De Rusia nu stiu nimic.
Sper sa mai ardem un bass si sa ramanem pe podium.
Fire intinse tuturor weekend warrior-ilor de acasa,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Felicitari echipei Romaniei .
Campioni Mondiali pentru o zi si un loc 4 foarte frumos .
Majoritatea au vazut cum arata bassul cu 5 zile inainte de concurs.Intr-o companie mai mult decat selecta un loc 4 e mai mult decat onorant .
bravo baieti , felicitari inca o data , chefuiti-va ca aveti de ce , meritati !
Bravo si AVP care a facut posibila aceasta realizare alaturi de Abrevis , Aquamania si Drill( mii de scuze daca am uitat vreun sponsor )
Competitia de spin din Romania are nevoie de ei si cei ce ne reprezinta sunt cei mai buni dintre noi .Bravo!
Campioni Mondiali pentru o zi si un loc 4 foarte frumos .
Majoritatea au vazut cum arata bassul cu 5 zile inainte de concurs.Intr-o companie mai mult decat selecta un loc 4 e mai mult decat onorant .
bravo baieti , felicitari inca o data , chefuiti-va ca aveti de ce , meritati !
Bravo si AVP care a facut posibila aceasta realizare alaturi de Abrevis , Aquamania si Drill( mii de scuze daca am uitat vreun sponsor )
Competitia de spin din Romania are nevoie de ei si cei ce ne reprezinta sunt cei mai buni dintre noi .Bravo!
Felicitari !!! in afara de jos palaria, nu pot sa spun altceva. E altceva sa pescuiesti pe un teren nou sau la o specie noua de peste, locul 4 e super!!!
Am avut si noi problema cu puterea motoarelor, suedezii erau cu motoare de 100, 150, 200 cp, noi cu 20 cp. Conteaza foarte mult cand ai un sector mare de "explorat".
Am avut si noi problema cu puterea motoarelor, suedezii erau cu motoare de 100, 150, 200 cp, noi cu 20 cp. Conteaza foarte mult cand ai un sector mare de "explorat".
TEAM ATOM