Si asa vom ramane... pescari simpli, ca pana acum de altfel....apsalba scrie: Până atunci sunt simpli cetățeni.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si asa vom ramane... pescari simpli, ca pana acum de altfel....apsalba scrie: Până atunci sunt simpli cetățeni.
apsalba scrie:
Puișor,
Dă o geană pe site-ul CIPS și vezi de câte ori a participat România la competiții intercluburi. Probabil că în ceața din mintea ta aceste competiții nu există. Evident că nu putea participa atâta timp cât acestea nu existau și se mergea pe burtă.
Cum să nu. Sunt și cunoscuți de-ai tăi.ticairlandezu scrie:Nea Fane, acum daca tot am vazut cluburile din divizia A si am remarcat ca exista CS Cetate Alba, imi puteti spune macar cateva nume din componenta lotului de Stationar(5 +rezerxva) sau cine este Capitanul si Managerul echipei.Daca tot "pastoriti" acest club aveti cunostinta daca componentii lotului detin echipament complet pentru o asemenea competitie sau CS Cetate va pune la dispozite echipamentul,asa cum ar fi normal intr-un club sportiv,mai ales ca nu am auzit in alte sporturi sa vina lumea cu echipamentul de acasa.