Campionatele de pescuit ale Federatiei de la Alba

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Dec 2011, 09:41

apsalba scrie: Până atunci sunt simpli cetățeni.
Si asa vom ramane... pescari simpli, ca pana acum de altfel.... :wink: :arrow: ....ptr ca daca ma duc in "curtea scolii" sa joc un fotbal, n-am nevoie de legitimatie de sportiv :shock: :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 19 Dec 2011, 10:44

Uitati-va ce panarama de calendar competitional !:lol: :lol: :lol:

Unde ai mai vazut tu, calendar competitional ,in care data si locul de concurs sa fie stabilite cu 15 zile inainte ???

Ai arbitri si antrenori licentiati ??

Ai C.I.S ca sa poti organiza CN ?

:lol: :lol: :lol:

Si cea mai usoara intrebare , din ce an este afiliata federatia la CIPS FIPS ?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 19 Dec 2011, 11:51

apsalba scrie: Până atunci sunt simpli cetățeni.
Ultimului "conducator iubit" tot de la niste simpli cetateni i s-a tras... :wink:
Si, ce coincidenta, tot oltean era... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Dec 2011, 12:23

apsalba scrie:
Puișor,
Dă o geană pe site-ul CIPS și vezi de câte ori a participat România la competiții intercluburi. Probabil că în ceața din mintea ta aceste competiții nu există. Evident că nu putea participa atâta timp cât acestea nu existau și se mergea pe burtă.

Degeaba , ca-i tare Stefanuc , nu gluma :lol: :lol:

Mai Fanel , pe ce lume traiesti ma :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Dec 2011, 13:57

Nea Fane, acum daca tot am vazut cluburile din divizia A si am remarcat ca exista CS Cetate Alba, imi puteti spune macar cateva nume din componenta lotului de Stationar(5 +rezerxva) sau cine este Capitanul si Managerul echipei.Daca tot "pastoriti" acest club aveti cunostinta daca componentii lotului detin echipament complet pentru o asemenea competitie sau CS Cetate va pune la dispozite echipamentul,asa cum ar fi normal intr-un club sportiv,mai ales ca nu am auzit in alte sporturi sa vina lumea cu echipamentul de acasa.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2011, 14:41

ticairlandezu scrie:Nea Fane, acum daca tot am vazut cluburile din divizia A si am remarcat ca exista CS Cetate Alba, imi puteti spune macar cateva nume din componenta lotului de Stationar(5 +rezerxva) sau cine este Capitanul si Managerul echipei.Daca tot "pastoriti" acest club aveti cunostinta daca componentii lotului detin echipament complet pentru o asemenea competitie sau CS Cetate va pune la dispozite echipamentul,asa cum ar fi normal intr-un club sportiv,mai ales ca nu am auzit in alte sporturi sa vina lumea cu echipamentul de acasa.
Cum să nu. Sunt și cunoscuți de-ai tăi.
Ex. Dl. Crișan Lucian, din Teiuș, fost vicecampion național în anul 2000, la staționar.
Soții Cliuc din Cugir ( pe care clubul i-a sponsorizat anul acesta la competițiile OPEN la care au participat).
Și mulți alții pe care nu cred că-i cunoști. Clubul are 37 de sportivi legitimați cu care a încheiat contracte sportive. În primăvară vom începe selecțiile pentru copii și juniori, pentru care unul din membri fondatori ai clubului pune la dispoziție propria baltă (populata în această toamnă), gratuit.
PS Prin contract, clubul pune la dispoziție sportivilor toate materialele și echipamentele sportive. Deja am primit o ofertă de la Adi Petrișor, pe care o analizăm și până în primăvară sper să facem achizițiile.
PPS Clubul va înscrie echipe la toate probele.
PPPS Când concurai tu pentru AGVPS, ți s-a pus la dispoziție echipamentul de concurs? :oops: :oops: :oops:

Apropo, unul din OPEN-uri a fost cel organizat de d.na Veronica Ispas la Vârșolț. Cupa Tubertini. Am dat concurenților banii pentru plata taxei de participare și nu au primit chitanța pentru justificarea plăților. Cum să cataloghez acest fapt? D.na Cliuc a ocupat locul 5 intre 25 de bărbați. După Cristina Maluțan. O fi bine?
Concurenții au participat cu echipamentul clubului, și cu nada pusă la dispoziție tot de club. Nada a fost producție a clubului, nu a unei firme cu renume. Se pare că a dat rezultate. În curând sper ca federația să aibă propriul brand de nadă. Asta așa, ca să nu se creadă că stăm degeaba. Deja sportivii de la crap o folosesc, ca și cei de la staționar. Uite că se poate. :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Dec 2011, 15:02

apsalba scrie:...Am dat concurenților banii pentru plata taxei de participare și nu au primit chitanța pentru justificarea plăților. Cum să cataloghez acest fapt? ...
... tie chiar ti se par ciudate astfel de practici?
...bine ca le-au dat premiile promise.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2011, 15:05

Or fi plătit impozitele pe ele sau s-au dat la „negruâ€

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 19 Dec 2011, 15:11

apsalba scrie: ..........

În ***ând sper ca federația să aibă propriul brand de nadă. Asta așa, ca să nu se creadă că stăm degeaba

.........
:lol: ... deja se vad motivele pentru care vrei federatia aia de 2 bani ... :lol1:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2011, 15:14

Stai liniștit, că nu facem decât pentru sportivii din federație. Nu pentru comerț. Este de 6 ori mai ieftin decât dacă le cumperi. Și-apoi dacă tot o să avem bălțile noastre, nu-i mai comod să ai nada lângă baltă decât să o cari nu știu de unde? Zi și la alții să încerce rețeta decât să-ți expui părerile personale cum că facem nu știu ce crezi tu.
Si ca să te convingi că treaba este serioasă, am pregătit 6 ha de teren pentru cultivare cu cereale diverse, atât pentru nade cât și pentru hrana pestilor. Ce zici?

Scrie răspuns