BIBANIADA CLINCENI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
BIBANIADA CLINCENI
SAMBATA 28 OCTOMBRIE 2006!
Concurs de pescuit de pe mal, cu naluci, la biban. 2 manse a cate 3 ore
fiecare (9:00-12:00 si 13:00-16:00) in 2 sectoare diferite.
Prezentarea: CLINCENI, zona de agrement ora 8:00
Clasament: prin aditiune de puncte
Puncteaza: bibanul peste 15cm
Taxa de inscriere: 100ron. Masa campeneasca la pranz, inclusa.
premii: 3.000ron in bani si ustensile
INFORMATII SI INSCRIERI: 0722 627 389
daca mai stiti si altceva spuneti!
Concurs de pescuit de pe mal, cu naluci, la biban. 2 manse a cate 3 ore
fiecare (9:00-12:00 si 13:00-16:00) in 2 sectoare diferite.
Prezentarea: CLINCENI, zona de agrement ora 8:00
Clasament: prin aditiune de puncte
Puncteaza: bibanul peste 15cm
Taxa de inscriere: 100ron. Masa campeneasca la pranz, inclusa.
premii: 3.000ron in bani si ustensile
INFORMATII SI INSCRIERI: 0722 627 389
daca mai stiti si altceva spuneti!
-
- veteran
Am sunat eu ....este vorba despre doua baltzi mici ca doi scuipetzi....care tin biban mare.Ionut the carp scrie:mai multe nush...atat scria in PM, am sa sun maine ca sunt interesat
Accesul este posibil din Bragadiru dupa primarie prima la dreapta.
A mediatizat-o si TVR2 intr-o emisie anterioara unde peskr_traistar o lauda cu un ciortan la gratar,doi carasei si cateva regine......
Nu am pescuit pe locatie..... dar din discutiile cu "riveranii" cik e mare bibanul pe scuipetzi......
Pe vremuri ne intalneam cu motocicletele pe balta(scuipetzii) asta (astia) pentru ca era aproape de Bucuresti si se putea ajunge si pe camp la ea(ei)....parca se chema Buda.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
[quote="musKloiu"]Eu nu cred asa ceva......putem sa dam si doua milioane.....numai sa dam drumul la pestii ce...... vor fi gatiti saptamana viitoare

oricum ar fi iata k se gaseste cate un copil urat care sa vina cu prosteli la care noi sa punem botul....
[/quote]
nu stiu care este problema ta in legatura cu mine? daca ai ceva scrie-mi pe MP si gata! Eu doar am vrut sa aflu si alte lucruri despre acest concurs, decat cele scrise in Pescar Modern. Vad ca intelegi cu totul altfel lucrurile.

oricum ar fi iata k se gaseste cate un copil urat care sa vina cu prosteli la care noi sa punem botul....

nu stiu care este problema ta in legatura cu mine? daca ai ceva scrie-mi pe MP si gata! Eu doar am vrut sa aflu si alte lucruri despre acest concurs, decat cele scrise in Pescar Modern. Vad ca intelegi cu totul altfel lucrurile.
Copile eu glumeam........nu intezeleg ce te-a deranjat asa de rau?
Daca te-a deranjat faptul ca-ti zic "copil urat" sa stii k eti chiar copil.....
Era un joc de cuvinte intre "vis urat" "copile" si "deranj" vis a vis de copilu terorist al unui preten.....
Oricum pe PM nu-ti scriu nu pentru k nu as avea ce sa-ti zic ci pentru simlul fapt k tu versi totul pe forum..... copile
Daca te-a deranjat faptul ca-ti zic "copil urat" sa stii k eti chiar copil.....
Era un joc de cuvinte intre "vis urat" "copile" si "deranj" vis a vis de copilu terorist al unui preten.....
Oricum pe PM nu-ti scriu nu pentru k nu as avea ce sa-ti zic ci pentru simlul fapt k tu versi totul pe forum..... copile
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....