sper ca am postat bine unde sutn acum ... pai haideti sa incep
1. AJVPS-OLT a organizat faza locala a copiilor baieti/fete,sperantelor cum iesi din Municipiul Slatina treci de podul OLT si faci imediat la stanga acolo unde peste 1 saptamana va fi si finala seniorilor de anul acesta pe data de 18 iulie(tin sa precizez ca am ocupat locul 1

), asa bun mai departe imediat la o saptamana pe data de 25 iulie am avut la rm valcea unde iara am iesit locul 1 dar nu au avut nici macar diplome sa ne dea acolo

) a fost pista concursului la ostroveni in balta aceea de langa strand unde sunt casutele acelea cunoscatorii trebuie sa o stie si finala dezamagitor locul 15 am luat
si acum sa va dau un citat de altundeva
aldea adrian scrie:
Da nu a spus nimeni treaba asta.............il felicit si eu cum faci si tu ca e din Mehedinti ca si tine.A pescuit foarte bine pe langa amurul ametit de 4,7 kile prins in prima mansa care nu s-a miscat 2 metri si a iesit dupa un drill de 10 minute.
Aicea spun ca daca pista ar fi fost egala si de exemplu un pescar cum este Botond nu tragea standul pe care l-a tras in mansa a doua era total alt clasament.
sa nu mai zic ca albitrul principal i-a dat drumul la 30 de metri distanta de ultimul concurent si in 5 minute era bagat in ierburile de la mal la respectivul pescar care la prins =)) asta a fost faza de cascadorii rasului zau de nu

) prea tareeeeeeeee era handicapat rau cten-ul ala

) si l-au prins iar cu minciogul si i-au dat drumul iara la 30 de metri de ultimul stand ... ajunsese acuma pe la george(cel care a luat locul 3) unde dadea el la peste cu rubensiana fiind ultimul din sector (cap de sector) sa invartit pe acolo cateva minute si pe urma a plecat de nu l-a mai vazut nici draq
pentru cei care nu ma cunosc, am concurat si eu la sperante faza finala la covasna mai precis in bara olt si am iesit pe locul 15 mai bine stateam draq acasa ca m-am facut de ras ... dupa cum zicea si aldea adrian priete de'al meu

balta a fost foarte inegala ... am apucat standuri de tot rasul eu si prima mansa cand era obligatoriu rubensiana sau matchul/sheffield pestii erau la mal sa la suprafata apei ca la ce caldura era ... am dat cu rubensiana dar nu am facut mare lucru , si cand ma echipasem eu cu vreo 10 bete fixe pentru a 2-a mansa ... se racise afara si pestii nu au mai urcat la suprafata si iara nu am facut nimic sa nu zic nimic de standul pe care l-am apucat

si tot asa ca as avea multe de povestit as sta pana maine sa tot zic

oricum tare cu fanfara nota `10 ca de cand concurez eu nu a mai fost fanfara

) adica de la varsta de 6 ani si am 21

inca un an la sperante si gata ma asteapta seniorii ... dar dupa ce cantau aia mai multe erau cantece de inmormantare sa innebunesc de nu ca m-am cracanat de ras atunci

) sa nu mai zic ca ala de la toba ne intalnisem cand am am ajuns pentru prima data in bara olt si nu stiam unde sa ne cazam unde era respectivul local si am intrebat pe un cizmar (cizmarul fiind cel de la tobe)

) de acolo il stim .... +ca erau copii maxim 16 ani in fanfara care radeau intruna + ca atunci la premiere a tras unul din fanfara o basina de sa auzit pe toata balta ...

)