Adica anul asta n-o sa mai fie concursuri ?zavera scrie:Asta ar trebui să te îngrijoreze! Spectrul federației v-a făcut să vă mobilizați. Din păcate pentru voi este prea târziu
A sucombat LRS?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: A sucombat LRS?
Mai ai putin si te convingi!silviu.neagu scrie:Adica anul asta n-o sa mai fie concursuri ?zavera scrie:Asta ar trebui să te îngrijoreze! Spectrul federației v-a făcut să vă mobilizați. Din păcate pentru voi este prea târziu
Ce ţie şi cu citatele astea. Apare că aţi fi citat postarea mea, dar de fapt ati citat postarea următoare, a altui user. Replica la replica, ramane doar userul, apoi postarea altcuiva.silviu.neagu scrie:Adica anul asta n-o sa mai fie concursuri ?zavera scrie:Asta ar trebui să te îngrijoreze! Spectrul federației v-a făcut să vă mobilizați. Din păcate pentru voi este prea târziu

-
- junior
Zavera,sorry, fara intentie dar eu am prins deja un peste
apsalba scrie: Mai ai putin si te convingi!
...ce intelegi prin putin, ca e relativ.Un om frecat prin tribunale ar trebui sa fie mai exact in termene.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- junior
Adelin,omul ti-a cerut doua poze si tu vrei sa-l discreditezi cu tribunalele alea.Trimite-i doua poze si l-ai facut fericit.Nu te costa nimic si omul doarme bine
Primii si singurii care au trimis poze pt inscrierea in Federatia de Carton. Daca vor mai fi si altii care vor sa trimita poze o sa ii ajut cu mare placere.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- junior
Si eu vreau sa ma inscriu, ,,hai fii om si pune-mi si mie o poza (fara animale)
-
- junior
Pardon,fara maimute
Tu care ești? Cel din stâga sau cel din dreapta?Adelin scrie:Primii si singurii care au trimis poze pt inscrierea in Federatia de Carton. Daca vor mai fi si altii care vor sa trimita poze o sa ii ajut cu mare placere.

Fac o precizare; ca să trimiți pozele trebuie să faci parte din lotul pe care persoana împuternicită să se ocupe de așa ceva îl va selecționa. Găsești persoana respectivă cu nume și prenume în statutul federației. Sunt convins că știi unde să cauți statutul. Și te va surprinde și numele persoanei.