A sucombat LRS?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: A sucombat LRS?
Simtim ca lipseste ceva din....apsalba scrie: Nu simtiti ca lipseste cineva din forum? Cin` sa fie?![]()
![]()
![]()
![]()

Un aviz foarte important, fara de care tote hartoagele din sacosa nu fac doi bani !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
100 de pescari înseamna 2 pe județ și 20 din București. Cam subțire!pikeman scrie:avand in vedere ca LRS are pe an minim 100 de pescari unici si 10 concursuri sigure, cred ca mai rezista, in schimb federatia, varianta C mai rezista pana in noiembrie, fara pescari, si sigur fara concursuri, apropo cele 1 concursorganizat, e legal? asa fara diverse documente care lipsesc federatiei?
![]()
![]()
ca tot trambitezi de LRS , dar tu ai actele in regula?
![]()
![]()
Da, spre surprinderea multora actele noastre sunt în regulă.
Adelin, gata pozele?
Există și ăla! Sic!razvan m. scrie:Simtim ca lipseste ceva din....apsalba scrie: Nu simtiti ca lipseste cineva din forum? Cin` sa fie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Un aviz foarte important, fara de care tote hartoagele din sacosa nu fac doi bani !![]()
![]()
Bai Popescule, tu chiar crezi ca va veni cineva in federatia ta cu japca? Ai ani de zile de cand tot turui pe toate forumurile ca tu esti cel mai tare pastor de pescari si ca noi trebuie sa venim la tine ca asa zici tu. Chiar esti asa turbat dupa functii de conducere? Nu vezi ca toti te injura ,isi baga, isi scot din gura ta,unu iti taie ouale cu tesla altu mai stiu eu ce... Chiar esti tampit sa crezi ca asa vine lumea in federatia ta?
Daca tot te pricepi la a conduce i-ati cativa pescari de spinning , investeste in ei banii federatiei, fai pescari buni si trimitei la noi la open unde sa demonstreze ce pot si asa dai un exemplu la care n-ar mai comenta nimeni.
Lasa discutiile astea ca la usa costului in mahala si fa ceva si nu mai blefturi lumea ca si cum tu esti buricul pamantului si noi ne invartim in jurul tau.
Nu mai fi penibil ca tu stii legile si numai tu ai dreptate. Si Malin ti-a zis in emisiune: "FARA LEGI!"
Daca tot te pricepi la a conduce i-ati cativa pescari de spinning , investeste in ei banii federatiei, fai pescari buni si trimitei la noi la open unde sa demonstreze ce pot si asa dai un exemplu la care n-ar mai comenta nimeni.
Lasa discutiile astea ca la usa costului in mahala si fa ceva si nu mai blefturi lumea ca si cum tu esti buricul pamantului si noi ne invartim in jurul tau.
Nu mai fi penibil ca tu stii legile si numai tu ai dreptate. Si Malin ti-a zis in emisiune: "FARA LEGI!"
- semlecangheorghe
- veteran
Domnu'Popescu,
Daca cuvintul 'tesla',evitati...
Filozof ramine-ati....
Daca cuvintul 'tesla',evitati...
Filozof ramine-ati....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu contez pe nimeni dintre actualii practicanti de pescuit la spinning. Ei au lumea lor, nu știu cu ce se mănâncă performanța sportivă. Unii vor înțelege și se vor reorienta. Nimeni nu este de neînlocuit. Părerea mea despre ei este că sunt exagerat de mult narcisiști. Ține minte că nimeni nu este de neînlocuit.LucianBc scrie:Bai Popescule, tu chiar crezi ca va veni cineva in federatia ta cu japca? Ai ani de zile de cand tot turui pe toate forumurile ca tu esti cel mai tare pastor de pescari si ca noi trebuie sa venim la tine ca asa zici tu. Chiar esti asa turbat dupa functii de conducere? Nu vezi ca toti te injura ,isi baga, isi scot din gura ta,unu iti taie ouale cu tesla altu mai stiu eu ce... Chiar esti tampit sa crezi ca asa vine lumea in federatia ta?
PS Am făcut pentru pescuitul sportiv mai multe decât au făcut alții.

Pai daca este asa cum spui tu de ce faci tambalaul asta? De ce intri in discutii de doi lei cu persoane care nu le vrei in federatie? Ce vrei de la noi?
Ti-am spus si o repet: Formeaza pescari de spinning pe banii federatiei care o conduci si trimitei la OPEN si mandrestete cu rezultatele lor si arata cat de bun conducator esti.
Ti-am spus si o repet: Formeaza pescari de spinning pe banii federatiei care o conduci si trimitei la OPEN si mandrestete cu rezultatele lor si arata cat de bun conducator esti.
Intrebare simpla: CE VREI DE LA NOI , CEI DIN LRS?
Ți-a cerut cineva ceva? Voi din LRS nu existați. LRS este constituită din cluburi, dar voi nu știți ce sunt alea. Și nici că organizează ilegal Campionatul Național!LucianBc scrie:Intrebare simpla: CE VREI DE LA NOI , CEI DIN LRS?