discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:Din activitati economice conexe. Proiectul Orastie este un exemplu. Pescuitul sportiv, daca este bine administrat, poate produce o groaza de venituri. Intr-o federatie sportiva serioasa activitatea competitionala este doar partea vizibila a acesteia. Am vazut ceva similar la federatia maghiara si asta m-a facut sa demarez acest proiect.
De eviti un raspuns la intrebarea..
-'s-a terminat turnarea fundatiilor??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Din activitati economice conexe. Proiectul Orastie este un exemplu. Pescuitul sportiv, daca este bine administrat, poate produce o groaza de venituri. Intr-o federatie sportiva serioasa activitatea competitionala este doar partea vizibila a acesteia. Am vazut ceva similar la federatia maghiara si asta m-a facut sa demarez acest proiect.
De eviti un raspuns la intrebarea..
-'s-a terminat turnarea fundatiilor??

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Daca te uiti si pe google eart gasesti imaginile de la Orastie. E drept, sunt de anul trecut, dar se vad si fundatiile.

-
ticairlandezu
- veteran

Mister Fisherman scrie:Bai panarama mincinoasa, de cand este pescuitul ramura sportiva si ce legatura are cu legea sportului ?
Unde este ordinul ministrului prin care a fost recunoscut pescuitul ca ramura sportiva ???
Fosila mincinoasa , citeste aici
HOTĂRÂRE Nr. 884 din 13 septembrie 2001
pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii
educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000
EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 578 din 14 septembrie 2001
ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de – ramura de sport -", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
ART. 27
(1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.
(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.
(6) În baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.
Nea Fanee, poti sa-mi spui pe ce locatii sau tinut cele 3 demonstratii, conf. legii, in fata comisiei ANST

...dar mai ales daca s-au facut in sistem C&R sau....pestele a fost retinut pentru "deliberare", de catre membrii comisiei

-
semlecangheorghe
- veteran

Domnu'president,in poza aia de pe facebook nu am vazut decit onenorocita de balastiera.
Nu te fa ca nu pricepi intrebarea...
Este vorba de complexul ala (vestiare,dormitoare,cantina)etc,pe care nu demult te-ai laudat ca l-ai inceput...aveai si proiect public pe el...si de la data anuntarii lui pe acest forum in doua-trei saptamini urmau a fi finalizate fundatiile...
Acu' dupa aproximativ un an,te intreb,le-ai finalizat??Niste poze??
Cu complexul...nu gropi de nisip pline cu apa, ca de astea sint satul...
De masina de pompieri nu mai indraznesc sa intreb..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

...Oaleuuu,iexista ..'precedente'...
Evident ca nu voi fi onorat cu un raspuns coerent...Poate daca am noroc,primesc sptre'analiza'ceva legislatie...

.
-
Tavi
- veteran

Ce-am intrebat eu si ce discutati voi...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Tu vroiai raspuns ,sau caterinca??
Pentru prima varianta te informa corect si la obiect prietenul tau Sorin Lazea..
Pentru a doua varianta, deschizi topic(nu-i prima oara).
Si ca sa fiu intopic

,imi dau cu preupusul...n-as crede ca a sucombat nimeni,singurul mort -viu care bintuie prin peisajul romanesc ,fiind unu'caruia iizice F,R.P.S.C.....ETC..
.