A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Aug 2012, 10:02

Toucheeeee... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Aug 2012, 10:12

apsalba scrie:Am dat și o masă, având în vedere că era și ziua mea de naștere! Cu vinul aferent.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Am dat și o masă.....Cu vinul aferent" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo domnule presedinte Popesco, ai facut niste copii fericitii si asta e o fapta buna...nu mai vorbim despre faptul ca ai dat o sansa ca pensionarii sa faca parte din lotul national...uite ca esti pus pe fapte mari!

Un prim pas, cei drept cam stangaci, al federatiei in lumea competitiilor....dar e bine si asa.Daca ploua mai mult anul acesta poate se facea si din barca nu doar de pe mal, dar asa te-ai gandit la binele concurentilor, care ar fi riscat sa isi buleasca elicele la motoare.

Bravo Domn Stefan si LA MULTI ANI!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Aug 2012, 10:43

Adelin ,daca urci in barca federala,iti echivaleaza domcapitan,locul de anul asta...io zic sa nu ratezi asa ocazie...

Moaaamma, o sa fii la egalitate cu locul 2 de la federali
Doamna Cliuc a ocupat locul I după cu o captură de 6,820 kg de pește și a realizat și recordul competiției, cu un crap de 4 kg, fiind urmată de Nicolae Petrașcu (locul II 5,490 kg) și Radu Cliuc (locul III cu 4,520 kg).

Spune drept..sperai la asa ...'record'?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Aug 2012, 10:57

Adelin scrie:
apsalba scrie:Am dat și o masă, având în vedere că era și ziua mea de naștere! Cu vinul aferent.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Am dat și o masă.....Cu vinul aferent" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo domnule presedinte Popesco, ai facut niste copii fericitii si asta e o fapta buna...nu mai vorbim despre faptul ca ai dat o sansa ca pensionarii sa faca parte din lotul national...uite ca esti pus pe fapte mari!

Bravo Domn Stefan si LA MULTI ANI!!!
http://www.fips-ed.com/calandrier_me_eng.htm
Dacă te uiti pe calendarul FIPS Ed, o să constati că pe 11-12 august 2012 s-a desfășurat în Portugalia Campionatul Mondial al veteranilor. Bineînțeles că România nu are pescari la această categorie. Probabil că în mintea voastră pescuitul sportiv începe și se termină cu voi. Văd că încet, încet vă terminați singuri. Sunteți din ce în ce mai puțini.
PS Se mai ține concursul de la Periprava sau nu există cotizanți? :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Am comandat 40 de bărci pentru lotul național de spinning selectionat de federație. Bărcile vor fi alocate mai multor locații așa încât să nu mai fie cărate de sportivi, ci să le găsească la locul de antrenamente sau de competiție.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Aug 2012, 11:06

Cu acest concurs de mare valoare si cu o larga participare nationasla , federativa si-a asigurat loturile pentu viitoarele competitii internationale la care o sa participe ...intr-un viitor nedefinit :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai ramane doar nesemnificativa problema a CIS-lui si afilierii la FIPS CIPS , dar aceasta fiind o problema minora si fara prea mare importanta , felicitarile masa si vinul fiind oferite gratuit de inegalabilul presedinte al tuturor pescarilor de pe maamond , nu va mai ramane decat sa va inscrieti pe listele de asteptare pentru urmatoarele competitii de selectie pentru lotul "federal""... unde totul va este oferit "gratuit" si "fara taxa" in folosul pescarilor

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Caci ,orice lucru oferit gratuit pe lumea asta are si un pret ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Aug 2012, 11:16

Toate la timpul lor. ANST tocmai a constatat că România nu are reprezentant la CIPS, întrucât la solicitarea făcută către CIPS pentru a-i preciza în baza căror documente a fost afiliată AGVPSR, răspunsul a fost cel previzibil. Nu există documentele de acreditare ale statului român. Distracția, ca să fie totală, o găsiți aici:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAyMjgwMjI*
Bineînțeles că instanța va solicita autorizația AGVPSR de a organiza Campionatul Mondial de crap. Devine interesant. Urmăriți dosarul.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Aug 2012, 11:57

Ceea ce se preface cooperativa ca nu intelege , este faptul ca CIPS FIPS nu poate fi obligata de nicio instanta romaneasca sa o afilieze . In acest caz ,procesele aflate pe rol in acest moment nu sunt altceva decat o frectie de carmolist la un picior de masa . Cooperativa poate sa astepte mult si bine afilierea la CIPS FIPS :lol: :lol: :lol: :lol:

Se pare ca ANST tocmai a constatat ca si-a depasit atributiile incercand sa oblige o federatie internationala privata sa-i afilieze o cooperativa inexistenta , lucru pe care nici macar CIO nu-l poate face :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca tare mult ii interesa pe aia de la CIPS FIPS de reprezentantii ANST ( se si gasise cine sa-i reprezinte )... nu mai pot dormi noaptea de grija lor :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Aug 2012, 16:51

apsalba scrie:Toate la timpul lor. ANST tocmai a constatat că România nu are reprezentant la CIPS, întrucât la solicitarea făcută către CIPS pentru a-i preciza în baza căror documente a fost afiliată AGVPSR, răspunsul a fost cel previzibil. Nu există documentele de acreditare ale statului român. Distracția, ca să fie totală, o găsiți aici:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAyMjgwMjI*
Bineînțeles că instanța va solicita autorizația AGVPSR de a organiza Campionatul Mondial de crap. Devine interesant. Urmăriți dosarul.

Io v-am zis sa nu-l mai zgindariti..Acu'incepe iarasi... :D

.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 31 Aug 2012, 23:17

CLUBUL SPORTIVCARPING CLUB : Reclamant :wallbash:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Sep 2012, 21:31

apsalba scrie: PPS Am comandat 40 de bărci pentru lotul național de spinning selectionat de federație. Bărcile vor fi alocate mai multor locații așa încât să nu mai fie cărate de sportivi, ci să le găsească la locul de antrenamente sau de competiție.[/b]
Presupun ca au fost platite cash.......sau iar folosesti viitorul in toate postarile?!!! :shock:

Parerea mea e ca nu vei face nimic din toate bazaconiile pe care le-ai promis....asta e impresia pe care ai creat-o singur, imi pare rau domn' Popesco, dar chiar ai reusit!....gramatical vorbind, esti omul viitorului. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns