.............................................................................................................
miuta asta este inca o davada de ceea ce poate mintea ta "luminata".
m-am delimitat formal . zici?
atunci cum se face ca am avut aceasi pozitie ca aici pe net vis-a -vis de darea in judecata a LRS chiar in AG-ul Federatiei din urma cu 2 luni.?
daca mintea ta nu ar fi atit de obosita si sufletul atit de inveninat de frustrari ai gindi ceea ce spui si mai ales ai argumenta ....dar din pacate nu poti .
in sala de sedinte in care a avut loc AG-ul Federatiei a fost prezent si Lenti Chiriac , care a reprezentat clubul Drill si chiar a avut mandat de reprezentare a LRS din partea lui Dinu Stefan .....
inainte sa faci afirmatii fara acoperire ar fi fost bine sa te informezi de la cei care au reprezentat LRS acolo si in plus poate nu era rau sa incerci sa urmaresti transmisiunea live facuta de catre postul on-line Infopescar.
daca cineva ar avea curiozitatea sa urmareasca inregistrarea acea s-ar convinge repede despre cine si ce atitudine a avut.
tie asa cu iti este stilul stai in spatele ecranului si vomezi prostii si iti permiti sa te joci cu cuvintele fara a crede vreodata ca ai putea da socoteala ...
miuta ,niciodata in viata nu se stie unde se intilneste om cu om ....asi fi tare curios daca si face to face ai avea acelsi tupeu pe care-l afisezi din spatele tastaturilor.....
P.S. aici nu ma refer la faptul ca asi putea ajunge sa te amenint(doamne fereste) macar cu datul capului de masa asa cum ai facut-o intr-un post anterior, eu am alta educatie .

CA sa fie CALR pt toata lumea , dar in special pt. miuta ,solutia data de judecatoria Buftea este una CORECTA si care ma MULTUMESTE pe deplin .
Sper sa fie CLARA pozitia mea fosta , actuala si viitoare .