Buna ziua,din nou daca imi va raspunde cineva.
Raspundem cu placere
Am intrat cu id " pensiunea la traian" pentru ca reprezint un grup de persoane,.
Puteti sa va adresati in continuare cu apelativul d-nul "pensiunea la traian" pe mine nu ma deranjeaza.
As dori sa intelegeti ca efectiv neavand un nume , altul decat cel prezentat era imposibil sa folosesc alt apelativ
In alta ordine de idei :
-concursul este national pt ca participa oameni din toata tara.
Puteti numi un concurs "national" daca se desfasoara pe parcursul a mai multe etape pe teritoriul tarii.
Altfel el ramane un concurs (punct).
- intrebare : cat ar trebui sa coste un concurs de aceasta durata ca sa nu oripileze pe nimeni?
Daca urmariti sectiunile forumului ce contin informatii de gen veti putea observa reactii ale noastre la diferite "preturi".Evident fiecare isi face un calcul si trage linia deducand astfel acest cost .
-care ar trebui sa fie premiile,sub ce forma?
Avand in vedere ca suntei sponsorizati , asa cum am dedus in postarea dumneavoastra faceti o paralela intre concursuri ...ex concursuri organizate in cadrul openului AVP, concursul Darvari de anul trecut din noiembrie , si veti constata ca au existat premii ale sponsorilor ( caci de asta se numesc sponsori nu ?) si premii in bani .Reticenta in premiile constand in diferite scule de pescuit poate sa vina si din faptul ca pescarii de rapitori de ex isi aleg sculele care se preteaza stilului propriu de pescuit cat si speciilor pe care le pescuiesc .
- ce organizatie (federatie,agentie ) interna ne poate acredita concursul de pescuit , ne poate da regulamentele despre pescuit la rapitori (stiuca),ca sa stim si noi cum sa pescuim,ma refer la regulamente oficiale,nu la sfaturi?
Avand in vedere ca suntei o persoana juridica , nu o asociatie care sa faca acest concurs lucrurile stau mai dificil .Nu sunteti afiliati unei federatii si nici nu doriti ca acest concurs sa faca parte dintr-o competitie anume care sa cumuleze rezultatele pt un eventual clasament final.
Deci organizati un concurs pt iubitori stilului si Deltei evident si ...iarasi(punct).
Referitor la regulament..daca studiati topicurile in care sunt cuprinse concursurile organizate pana acum veti gasi cateva modele care se pot plia usor pe ce doriti sa faceti Ex open AVP, concurs Darvari , Concurs P4E.Ele au in mare masura reguli oficiale ale regulamentelor FIPS , CIPS putin pliate pe situatia de la noi .
Puteti avea in vedere ca se pot folosi de exemplu motoare electrice pentru deplasare (deranjeaza mai putin decat vaslele chiar )
Stand de pescuit este pt pescuitul stationar ....la rapitor pueti delimita sectoare care sa corespunda de exemplu manselor de pescuit .
Daca il faceti la stiuca ramane stiuca si atat nu puteti implica si bibanul pentru care nu ati dat lamuriri privind dimensiuni sau greutati minim admise si punctabile
Este greu pentru un pescar sa stea sa cantareasca sa vada daca stiuca lui are 2 kg sau mai putin in timpul concursului ....daca faceti o dimensiune minim admisa va fi mai usor .
Eu sunt persoana care a fost rugata sa promoveze acest concurs , si am tinut sa fac aceste precizari si sa pun aceste intrebari ,pt ca daca ne veti face onoarea sa ne raspundeti pe bune sau la misto ,sa stim macar de la ce ni se trage si ce putem face sa multumim macar pe o parte dintre dvs.
cu respect
Monica Apostu
Sper ca postarea sa nu fie tratata cu suparare , nu a existat misto" nici la cele de dinainte numai ca se bateau cap in cap cam multe probleme.
Inteleg ca ati fost mesagerul unor organizatori iar pentru faptul ca ati raspuns si chiar ati mentionat ca aveti nevoie de info cum sa facetui un concurs raspunsul meu este unul cat se poate de serios si plin de respect pentru ca organizati si ascultati in acelasi timp ce spun eventualii dumneavoastra concurenti (clienti)
cu stima atat pt dumneavoastra cat si pentru "pensiunea la traian "
ps aveti si un MP (mesaj privat )[/quote]
12-16 Octombrie 2006 Concursul national de pescuit la stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Teoo...am auzit ca pe primul loc sunt niste mari pescari, numai ca una dintre stiuci - cea mai mare, se cam albise pe la urechi, locul doi a debrcat cam pe la noua //// la 18:00 se fce cantarire !!!!! ////. De restu' nu stiu nimic...dar inceputul e promitatorTeoo scrie:cristian_stancu scrie:ceva detalii de la concursul asta national avem? Concurenti...clasament provizoriu etc
fii serios domle'
Vrei clasament provizoriu.
Crezi ca .... vom vedea asa ceva...Visezi

Daca mai aflu ceva va tin la curent...