xxx story

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

xxx story

Mesaj de feugen » 23 Sep 2009, 08:24

Un tip de pe langa Round Lake, Sask. (Canada) a vazut jucand, intr-un mod straniu,pe oglinda lacului ceva ca o minge si s-a dus sa vada ce e.

Cand a ajuns acolo, s-a dovedit ca de fapt era un somn care evident ca incercase sa inghita o minge de baschet, dar aceasta i-a ramas intepenita in gura!!

Somnul era obosit mort de atatea incercari de a se scufunda, dar mereu mingea il aducea la suprafata.

Tipul a incercat de multe ori sa-i scoata mingea dar nu reusea. Pana la urma a pus-o pe nevasta-sa sa taie mingea, care s-a desumflat si astfel eliberand calicul somnul.

Probabil n-ai crede daca nu ai vedea pozele urmatoare ...
Imagine
Imagine
Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Sep 2009, 09:08

super tare!
eu am in barca mereu o minge de handbal dupa ce am vazut in spania unul mort in aceleasi conditii, la mingea de hadbal intra astia mici gustosi de 15-25kilo :D

la minge de volei sau de footbol intra doar aia mari si cu colesterol :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 23 Sep 2009, 09:37

Interesant :P
Oare ce o fii fost in capul lui a vazuto asa rosie si a zis ca e o bucata mare si rotunda de carne :lol: .
Super si cand te gandesti ca noi vrem sa-i prindem cu voblere ''marii'' 7-10-15 cm astia mananca '''mingiiiii'''.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Sep 2009, 10:48

Povestea asta se invarte pe net de cativa ani. Partea nostima este ca odata se intampla in Texas, odata in Canada, dupa aia in Oklahoma si tot asa. Pozele sunt exact aceleasi.
Cert este ca pestele nu e somn ( silurus glanis ) cu un catfish american. Forma capului si mustatile nu lasa loc la nici un dubiu.
Deci amatorii de pescuit cu mingii trebuie sa incerce neaparat pe continentul american. :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Sep 2009, 11:05

Tudor, mai era o poza acum 2 ani cu un silurus glanis, mort de vreo 2m cu o minge de fotbal in gura, adus de curenti intr-o ecluza.
ma apuc de sapat pe net.
era european de-al nostru ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Sep 2009, 11:14

gata sapaturile:

http://www.thelocal.de/society/20080701-12823.html

un somn de 2m , bla, bla, a incercat sa pape, fara succes, o minge de fotbal... e si o imagine, am gresit tara, asta e in Germania. :D

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Sep 2009, 12:24

Asta este chiar somn. :D
O fi bun unul din asta ca portar, poate intr-o echipa de water polo ?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Sep 2009, 12:54

tudor scrie:Asta este chiar somn. :D
O fi bun unul din asta ca portar, poate intr-o echipa de water polo ?
:lol: da' stiu ca prinde mingea, nu se incurca! nici nu-i mai da drumul, tre' sa intervina arbitrii :D

Scrie răspuns