Are cineva "combinatia"asta?
Aveti diacritice pentru lb. romana?
Eu patesc urmatoarele:
1. Daca sunt pe EN si vreau sa tastez " si apoi un cuvant, acestea nu vor apare decat dupa ce termin cuvantul incheind cu ghilimele si apoi pauza.
2. Daca prima litera din cuvantul incadrat cu ghilimele am litera a iese ä, daca este litera o iese ö samd
3. Daca sunt pe RO atunci ghilimelele apar cand sunt tastate dar nu am diacriticele (a,a, s, t ati inteles voi ce am vrut sa tastez)
Am gresit eu ceva la instalare? Exista o incompatibilitate intre win 7 si Office 2010?
Windows 7 si Office 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Windows 7 si Office 2010
Bucuresti
Vreau sa cred ca am incercat toate optiunile. Singura (stiuta de mine) este aceea de a renunata la Office 2010 la o alta anterioara (2003 o am pe un CD pe undeva prin casa). Mi-as dori ca un "prof"de windows sa-mi spuna ce pot face pentru a pastra varianta 2010 si sa o pot utiliza in conditii normale.
Win 7 este cu licenta, office 2010 este... ca la romani.
Win 7 este cu licenta, office 2010 este... ca la romani.
Bucuresti
Re: Windows 7 si Office 2010
Cu diacriticele din limba romana am rezolvat-o. Eram pe PROGRAMERS. Pentru ä, ö etc nu am gasit rezolvarea. Daca intru pe properies la EN imi apare tastatura normala fara chestiile astea nordice. M-am lamurit ca nu-i din Office 2010 ci de la "language" EN unde este setata implicit US international si nu pot umbla. Voi aveti vreo cale de a remedia disfunctionalitatea asta?feugen scrie:Are cineva "combinatia"asta?
Aveti diacritice pentru lb. romana?
Eu patesc urmatoarele:
1. Daca sunt pe EN si vreau sa tastez " si apoi un cuvant, acestea nu vor apare decat dupa ce termin cuvantul incheind cu ghilimele si apoi pauza.
2. Daca prima litera din cuvantul incadrat cu ghilimele am litera a iese ä, daca este litera o iese ö samd
3. Daca sunt pe RO atunci ghilimelele apar cand sunt tastate dar nu am diacriticele (a,a, s, t ati inteles voi ce am vrut sa tastez)
Am gresit eu ceva la instalare? Exista o incompatibilitate intre win 7 si Office 2010?
Bucuresti