Windows 7 si Office 2010

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Windows 7 si Office 2010

Mesaj de feugen » 18 Ian 2011, 19:45

Are cineva "combinatia"asta?
Aveti diacritice pentru lb. romana?
Eu patesc urmatoarele:
1. Daca sunt pe EN si vreau sa tastez " si apoi un cuvant, acestea nu vor apare decat dupa ce termin cuvantul incheind cu ghilimele si apoi pauza.
2. Daca prima litera din cuvantul incadrat cu ghilimele am litera a iese ä, daca este litera o iese ö samd
3. Daca sunt pe RO atunci ghilimelele apar cand sunt tastate dar nu am diacriticele (a,a, s, t ati inteles voi ce am vrut sa tastez)

Am gresit eu ceva la instalare? Exista o incompatibilitate intre win 7 si Office 2010?
Bucuresti

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Ian 2011, 20:01

imcompatibilitate nu exista,am avut si eu combinatia asta si era totul perfect,dar nu mi'a placut office 2010 si am bagat inapoi 2003:) Cred ca este o setare,ceva facuta aiurea!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Ian 2011, 20:48

Buna la Control panel-> keyboard settings ? Nu se poate modifica ? sau la setarile de text services input keyboard ?

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 18 Ian 2011, 21:54

Vreau sa cred ca am incercat toate optiunile. Singura (stiuta de mine) este aceea de a renunata la Office 2010 la o alta anterioara (2003 o am pe un CD pe undeva prin casa). Mi-as dori ca un "prof"de windows sa-mi spuna ce pot face pentru a pastra varianta 2010 si sa o pot utiliza in conditii normale.
Win 7 este cu licenta, office 2010 este... ca la romani.
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 18 Ian 2011, 21:59

Un citat dintr-o alta sectiune a forumului:
kzoli scrie:
goodfishing scrie:1 platica de juma de chil...la hatza !! (cautam jalauu dar am simtzit un tzac slab si am �rso") :oops:
Braconier ! braconier !!! :lol: :lol: :lol:
:bere:
Baiatul asta cred ca are aceiasi problema ca si mine :lol:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Re: Windows 7 si Office 2010

Mesaj de feugen » 20 Ian 2011, 21:23

feugen scrie:Are cineva "combinatia"asta?
Aveti diacritice pentru lb. romana?
Eu patesc urmatoarele:
1. Daca sunt pe EN si vreau sa tastez " si apoi un cuvant, acestea nu vor apare decat dupa ce termin cuvantul incheind cu ghilimele si apoi pauza.
2. Daca prima litera din cuvantul incadrat cu ghilimele am litera a iese ä, daca este litera o iese ö samd
3. Daca sunt pe RO atunci ghilimelele apar cand sunt tastate dar nu am diacriticele (a,a, s, t ati inteles voi ce am vrut sa tastez)

Am gresit eu ceva la instalare? Exista o incompatibilitate intre win 7 si Office 2010?
Cu diacriticele din limba romana am rezolvat-o. Eram pe PROGRAMERS. Pentru ä, ö etc nu am gasit rezolvarea. Daca intru pe properies la EN imi apare tastatura normala fara chestiile astea nordice. M-am lamurit ca nu-i din Office 2010 ci de la "language" EN unde este setata implicit US international si nu pot umbla. Voi aveti vreo cale de a remedia disfunctionalitatea asta?
Bucuresti

Scrie răspuns