WANTED: Dl doctor Gogonetu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

WANTED: Dl doctor Gogonetu

Mesaj de daspinningmaster » 23 Feb 2009, 15:27

Am ceva mai mult timp liber si asa a luat nastere acest topic.

Cunoaste cineva un anume domn doctor Gogonetu de fel de prin partile Valcei?
Domnul doctor a primit de la mine acum un an si ceva cateva role de Power Pro pentru care trebuia sa imi trimita niscaivai bani. Insa intamplarea a facut ca dupa receptionarea rolelor casa domnului doctor sa fie calcata de hoti, ulterior un nepot i-a vandut de prin casa ce le scapase hotilor si povestea poate continua.
La un moment dat comunicarea s-a intrerupt si nu am mai reusit sa dau de dumnealui nici pe mail, nici pe telefon si nici altcumva.
Am deschis acest topic pentru ca dumnealui prin intermediul unui user de pe forum a ajuns la mine si ma gandesc ca poate il mai cunoaste cineva si aflu si eu niste date de contact actuale in ideea ca poate omul tot ma cauta si nu reuseste sa ma gaseasca, sau cei de la banca ii tot resping transferul...

In rest si eu astept zile bune de pescuit, sa tipareasca anpa permisele, sa scada Dunarea... la fel ca si dumneavoastra.
Fire zmucite!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2009, 18:43

Insa intamplarea a facut ca dupa receptionarea rolelor casa domnului doctor sa fie calcata de hoti, ulterior un nepot i-a vandut de prin casa ce le scapase hotilor si povestea poate continua.
dupa care i-a crescut rata la credit, i s-a stricat masina si a trebuit sa o repare, s-a imbolnavit o matusa de la moldova si i-a dat bani de operatie, oricum n-avea timp de peste si a luat degeaba firul, samd :)

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 23 Feb 2009, 18:59

esti pe aproape :lol: :lol: :lol:
Fire zmucite!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 23 Feb 2009, 19:52

io zic ca domnu' doctor are nume predestinat.tu i ai vandut fire...el ti le a platit in...GOGONELE.... :lol:

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 23 Feb 2009, 19:55

bune erau si gogonelele, dar nici ele nu au ajuns... probabil a incercat tot transfer bancar :lol:
Fire zmucite!

Scrie răspuns