VOTATI PENTRU PARLAMENT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
VOTATI PENTRU PARLAMENT
Colegi de suferinta de pe malurile Apelor , Baltilor si Lacurilor.
Feceti tot posibilu si iesiti la vot . Trebuie sa alegem un Parlament si un Guvern cu care sa fim mindri .Daca nu votam degeaba mai injuram Parlamentarii si Guvernanti. Iesiti masiv la vot.
Feceti tot posibilu si iesiti la vot . Trebuie sa alegem un Parlament si un Guvern cu care sa fim mindri .Daca nu votam degeaba mai injuram Parlamentarii si Guvernanti. Iesiti masiv la vot.
Re: VOTATI PENTRU PARLAMENT
Si cu cine kakat sa votam? Nu vezi ca toti sunt hoti? Ies la vot dar pun stampila pe toti, cum dealtfel am facut in utimii15 ani.
nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara
Eu mereu merg si dau cu "TATOV" ... Chit ca nu prea mai sunt variante de luat in calcul intotdeauna merg si pun stampila ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Nu a iesit cine am vrut, dar am fost la vot !
Din puncuul meu de vedere : NE MERITAM SOARTA 

Sa iesit in strada dupa incendiul de la colectiv ... demonstrantii dorind schimbarea guvernului psd .. acum au fost votati din nou
.
Ce sa mai intelegi de aici

Ce sa mai intelegi de aici

tara de curve si prostanaci !
Majoritatea celor care au iesit dupa Colectiv in strada isi petrec prea mult timp pe feisbuciuc ... de ce s-ar obosi ei sa piarda 30 minute din viata si sa mearga la vot??
Sa zicem noroc ca-s limitate mandatele de presedinte caci altfel si acum era presedinte iliescu ... in 2016 ciuma rosie a ajuns sa castige toate primariile din Bucuresti, rau am ajuns ...
Sa zicem noroc ca-s limitate mandatele de presedinte caci altfel si acum era presedinte iliescu ... in 2016 ciuma rosie a ajuns sa castige toate primariile din Bucuresti, rau am ajuns ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Dar voi ati fost la vot ?