eu am zis urmatoarelesemlecangheorghe scrie: Tu ai zis ca vopsesti cu pensula,precum vopsesc eu din spray...asa ca nu e''fix'' acelasi lucru..
Astept in continuare woblere vopsite din pensula care sa arate ca alea vopsite din spray...mincinos ce esti..

„Decat sa le vopsesti cu spray-ul mai bine le vopsesti la pensula …”

daca mai gasesti vreun comentariu facut de mine la adresa vopsitului cu pensula, te rog sa-l publici, iti las tie placerea sa-l cauti si sa-l postezi ...

ti-am mai explicat ce trebuie sa faci ca sa primesti tutorialul ala. Spre deosebire de altii eu nu ma repet ca un disc stricat

Nu sunt mah maestru, dar stiu sa vopsesc cu aerograful destul de binesemlecangheorghe scrie:Tu personal,esti maestru in aerograf??Eu unul nu ma consider...am vopsit citeva woblere cu un aerograf care nu era al meu..aerograful avea un defect la una dintre piese.A fost un cosmar vopsitul cu aerograful ala..Asadar,am decis sa folosesc spray-uri..

De aia au iesit voblerele alea din revista asa de „bine”? ca aerograful avea un „defect la una dintre piese”?

Era si buretele abraziv defect? Ca voblerele alea au niste santuri grave in ele ... ti-a zis si Ghenadie. Sau tu publici articole in revista in care demonstrezi cum se construiesc prototipuri de voblere(vopsite si „lacuite”)?
Hai sa-ti mai zic o data, asa, pe intelesul tau. Spray-urile sunt ca vinul la cutie sau ca berea la PET, nici dracu nu ambaleaza vin bun sau bere de calitate la PET sau la cutie

hai sa-ti dau un sfatsemlecangheorghe scrie: Exact,acum nu am aerograful meu personal.Curind o sa am.Unul performant.Si ma voi duce la cineva,un artist plastic pe care-l cunosc,si il voi ruga sa ma invete citeva secrete..

Aerograful nu-i robot de bucatarie sau televizor

Degeaba ii dai un Evergreen+Stella unuia care a mai pescuit foarte putin(si a catalogat drept un cosmar toata experienta) ca o sa prinda cam la fel de mult peste cat ar fi prins pescuind cu un MHX+Ecusima
io zic sa-ti cumperi un aerograf mai simplu

Problema e ca publici articole(in print si pe internet) si dai sfaturi incomplete si false. Si cand ti se atrage atentia asupra acestui sfat te agiti ca un coif intr-o caldare.semlecangheorghe scrie: Asadar care este problema,papagale...??
Zi-mi si mie cum e cu surubul cu care obtii straturi fine. Vad ca aici eviti subiectul, cu toate ca in reviste dai sfaturi

Esti fix cliseul depre care vorbesc toti pe-aici - un om care scrie articole si da sfaturi pe o tema, avand o experienta minima(uneori nula) intr-un domeniu.
Iar cand esti prins cu ocaua mica o faci pe fata mare(fix cum zicea si Sorin) si incerci sa ne convingi ca e normal ca unul care a vopsit „citeva woblere” cu un aerograf defect(intreg procesul fiind un „cosmar”) sa dea sfaturi la altii despre folosirea si intretinerea aerografului. Unele sfaturi fiind gresite si altele fiind generaliste si banale. Ma mir cum de n-ai precizat ca aerograful se tine in mana, nu in dinti, sau emiti avertizari de genul : „aveti grija sa nu va impiedicati de furtunul de aer” „aveti grija sa nu mancati vopseaua” etc etc etc
Cum mah sa scrii intr-o revista pt adulti „Evident, dupa ce ne obisnuim cu acest instrument, schita de montare sau pozele sunt de prisos.”
Partea cea mai ironica este ca ti-ai dat singur cu barda in boase

„you should never underestimate the predictability of stupidity”