vocabular murdar vs atitudine ordinara :D

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

vocabular murdar vs atitudine ordinara :D

Mesaj de geppetto » 23 Ian 2012, 08:41

Cu toate ca ar fi fost marfa un sondaj, sunt curios ce deranjeaza mai mult: cuvintele obscene sau atitudinea? Vorbesc aici de interactiunile din viata reala, nu interactiunile de pe forumuri.

Spre exemplu, dupa cum s-au autosesizat unii colegi, n-am nicio problema cu obscenitatile si mi se pare mai mult decat in regula ca intre baieti sa se poata vorbi colorat.

De exemplu **** , ****, ***, **** etc.

Pe de alta parte, la fel ca toata lumea, ma fac sa ridic dintr-o spranceana limbajul si gesturile agresive.

De exemplu claxonul. Sau "prietene..." , "sefule..." etc. spuse pe un ton pe care si-l poate imagina oricine are sanse mai mari sa rezulte intr-o atitudine ostila din partea mea. :D

La voi cum sta treaba? :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Ian 2012, 09:50

Te referi in titlu la atitudinea ordinara dar in text o dai pe agresivitate.
Eu prin atitudine ordinara inteleg mai degraba lipsa de fair-play intr-o discutie de genul: fortarea unor concluzii, rastalmacirea, generalizarile, incapacitatea de a recunoaste ca ai gresit, tendinta de a cauta vinovati, atitudinea vesnic critica dar lipsa totala a solutiilor, etc. Genul asta de abordare ma irita de multe ori mai tare decat atitudinea pur agresiva.
Obscenitati? Ce-s alea? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 23 Ian 2012, 11:50

Recunosc, opusul amabilitatii mi se pare o 'atitudine ordinara'. M-am referit la ce se intampla in afara internetului; putem discuta si despre conflictele (de abordare a discutiilor si de idei bineinteles :D ) de pe forum-uri dar asta e un caz special zic eu, influentat de anonimatul membrilor. Eu vorbesc colorat si prietenilor (si de foarte multe ori persoanelor care afiseaza sensibilitatea aia ipocrita, stiti voi la ce ma refer :lol:) , nu doar pe forum. ;)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Ian 2012, 12:51

dar " sefule , ce poola mea vrei ?" cum suna ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Ian 2012, 13:02

MuskMd scrie:dar " sefule , ce poola mea vrei ?" cum suna ? :lol:
suna a concediere :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 23 Ian 2012, 13:48

McDonald's Unirii. Harmalaie in fata caselor. Lumea striga si se-mpinge ca la cutremur.
Pe partea cealalta de dejghea angajatii robotesc de zor sa friga wedges si Fillet o xxx pentru vreun pretentios care face lumea sa astepte cu mofturile lui. Se vorbeste rastit si grabit. Ca urmare probabil a unei intrebari puse de un angajat managerului se strecoara printre urechile multimii un "NU!" raspicat... caruia-i urmeaza "si atunci de ce **** mea zbieri la mine?!"

...tacere cateva secunde pe ambele parti ale tejghelei. :lol:

Dupa care haosul continua...

Imagine

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Ian 2012, 12:31

Tavi scrie: Eu prin atitudine ordinara inteleg mai degraba lipsa de fair-play intr-o discutie de genul: fortarea unor concluzii, rastalmacirea, generalizarile, incapacitatea de a recunoaste ca ai gresit, tendinta de a cauta vinovati, atitudinea vesnic critica dar lipsa totala a solutiilor, etc. :D
Te-ai caracterizat perfect.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Ian 2012, 12:42

elias scrie:
Tavi scrie: Eu prin atitudine ordinara inteleg mai degraba lipsa de fair-play intr-o discutie de genul: fortarea unor concluzii, rastalmacirea, generalizarile, incapacitatea de a recunoaste ca ai gresit, tendinta de a cauta vinovati, atitudinea vesnic critica dar lipsa totala a solutiilor, etc. :D
Te-ai caracterizat perfect.
:shock: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Ian 2012, 12:54

Da,a fost o confuzie,imi cer scuze,intelesesem eu altceva dintr-o alta postare a lui pe alt forum,intre timp ne-am lamurit.
Te-ai bagat repede tu sa nu mai pot modifica acum.Apari tot cand nu trebe,primejdie :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2012, 13:15

deci, nu sare sanjele ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns