voluntari ?
vise...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

vise...
ma gindeam de buna zi ca ar fi mishto si amuzant sa deschidem un subiect despre vise cu partide de pescuit reusite si nu numai... ca vorba aia vine iarna...
voluntari ?
voluntari ?
Hai ca tot beau cafeaua si n'am ce face.
Acum vreo cativa ani buni am facut o super partida la jig, intinsa pe durata a 2 zile, non-stop (fara sa dorm, dat incontinuu aproape 48 de ore
). Odata ajuns acasa, m-am spalat, am mancat si m-am bagat in pat cu gandul sa fac ochi tocmai ziua urmatoare.
Dar ghici cum ma trezesc eu in toiul noptii? Cu o bubuitura asurzitoare in camera si o durere crunta de mana... Dadusem o teapa fix in marginea patului, acolo unde se pun cartile.
Nu e nici o vrajeala, probabil am visat, sau reflex neconditionat, dracu' sa-l ia, ideea e ca o saptamana am avut mana neagra si n-am putut tine nici lingura, daramite lanseta
Mai stiu pe cineva care dupa o astfel de partida i-a invinetit nevestei coastele in toiul noptii
Pacat ca nu mai activeaza pe-aici.
Cheers
Acum vreo cativa ani buni am facut o super partida la jig, intinsa pe durata a 2 zile, non-stop (fara sa dorm, dat incontinuu aproape 48 de ore
Dar ghici cum ma trezesc eu in toiul noptii? Cu o bubuitura asurzitoare in camera si o durere crunta de mana... Dadusem o teapa fix in marginea patului, acolo unde se pun cartile.
Mai stiu pe cineva care dupa o astfel de partida i-a invinetit nevestei coastele in toiul noptii
Cheers
- storm fish
- veteran