Vine cutremurul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vine cutremurul?
Numărul cutremurelor cu magnitudinea între 2 şi 4 grade Richter a fost de trei ori mai mare în ultimele două luni decât se înregistrează în mod normal în România. Din cauza mişcărilor tectonice dese, apa din hidrocentrale a început să vibreze. În aceste condiţii, posibilitatea de producere a unui cutremur major în România, în anul 2009, este acum de peste 60%, conform unor studii citate de generalul Emil Străinu. Anumite studii dau ca moment de declanşare a energiilor acumulate în plăcile tectonice lunile octombrie sau noiembrie 2009.
Cum vor reactiona pestii la vibratiile apei ?
Cum vor reactiona pestii la vibratiile apei ?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

http://stiri.acasa.ro/articole/social/P ... tul-anului
Ai fost mai rapid Adi

nu cumva tovarasu Strainu a mai spus nejte treburi la Oreste in emisiune si nu prea au suport real?
vine unu, ia statistica cutare (scuzati cacofonia) de pe ultimele doo luni sau aiurea, executa nejte masuratori megacomplicate si baga stirea pe prima pagina, sa nu se spuna ca ia banu dejaba.
ma rog, o fi...
e profanare sa-l tii in alta parte, crede-ma. e ca si cum ai tine mileul de la bunica in sertar in loc sa stea pe masa din sufragerie, sub vaza chinezeasca primita de la vecinu' de ziua ta. nu se face, parol!

vine unu, ia statistica cutare (scuzati cacofonia) de pe ultimele doo luni sau aiurea, executa nejte masuratori megacomplicate si baga stirea pe prima pagina, sa nu se spuna ca ia banu dejaba.
ma rog, o fi...
pare rau, pestele se tine pe televizorul Diamant, am vazut io la cineva.Tavi scrie:Eu cred ca imi voi da jos de pe mobila pestele de sticla, sa nu se sparga la cutremur.
e profanare sa-l tii in alta parte, crede-ma. e ca si cum ai tine mileul de la bunica in sertar in loc sa stea pe masa din sufragerie, sub vaza chinezeasca primita de la vecinu' de ziua ta. nu se face, parol!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Mugurstefan
- veteran