vi se intimpla ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vi se intimpla ?
Pentru a doua oara in mai putin de o luna , si a doua oara de cind is pe forum ever, primesc notificare pe mail ca am mesaj privat pe rapitori , dar cind intru constat ca nu-i nici un mesaj .Se intimpla si la altii !?
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
-
- veteran
La mine e f frecvent sa apara scris ca nu am mesaje si de fapt sa fie macar unul! Din prudenta verific frecvent....Gerula scrie:Dar cand iti apare sus "nu aveti mesaje noi" si totusi, dand click, gasesti un mesaj pe care TU nu il citisei, cum e?
Ma rog, pana la repetarea fenomenului sa zicem ca se poate ca mesajul sa intre fix in timp ce se incarca pagina.
-
- veteran
Poate ma anunta ca am castigat un premiu, sau vreo pescaritza secssi vrea sa ma cunoasca, ori vreun pescar gelos ca m-am vazut pe furis cu nevasta-sa imi da mesaj de exterminare...etc etc. Tre' sa fiu pregatit, dom' Gerula!Gerula scrie:Prudenta fata de ce?Fario_nebunu scrie: La mine e f frecvent sa apara scris ca nu am mesaje si de fapt sa fie macar unul! Din prudenta verific frecvent....Care e pericolul care te pandeste din cutiuta cu mesaje?

Cu lacrimi (de veselie)
Fario
Se poate sa fi postat un comentariu ceva si va anunta de cate ori raspunde cineva la subiectul unde a-ti postat.Eu nu am avut erori din astea
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...