vi se intimpla ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

vi se intimpla ?

Mesaj de SF » 06 Aug 2008, 00:43

Pentru a doua oara in mai putin de o luna , si a doua oara de cind is pe forum ever, primesc notificare pe mail ca am mesaj privat pe rapitori , dar cind intru constat ca nu-i nici un mesaj .Se intimpla si la altii !?

Fir Intins!!!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 06 Aug 2008, 07:04

La mine nu!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Aug 2008, 08:23

Inseamna ca ai avut mesaj privat insa autorul s-a razgandit si l-a sters inainte sa-l citesti tu. :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 09:46

Dar cand iti apare sus "nu aveti mesaje noi" si totusi, dand click, gasesti un mesaj pe care TU nu il citisei, cum e? :lol:

Ma rog, pana la repetarea fenomenului sa zicem ca se poate ca mesajul sa intre fix in timp ce se incarca pagina.
Cu lacrimi Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Aug 2008, 09:52

Gerula scrie:Dar cand iti apare sus "nu aveti mesaje noi" si totusi, dand click, gasesti un mesaj pe care TU nu il citisei, cum e? :lol:

Ma rog, pana la repetarea fenomenului sa zicem ca se poate ca mesajul sa intre fix in timp ce se incarca pagina.
La mine e f frecvent sa apara scris ca nu am mesaje si de fapt sa fie macar unul! Din prudenta verific frecvent....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 10:26

Fario_nebunu scrie: La mine e f frecvent sa apara scris ca nu am mesaje si de fapt sa fie macar unul! Din prudenta verific frecvent....
Prudenta fata de ce? :lol: Care e pericolul care te pandeste din cutiuta cu mesaje? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Aug 2008, 15:16

Gerula scrie:
Fario_nebunu scrie: La mine e f frecvent sa apara scris ca nu am mesaje si de fapt sa fie macar unul! Din prudenta verific frecvent....
Prudenta fata de ce? :lol: Care e pericolul care te pandeste din cutiuta cu mesaje? :lol:
Poate ma anunta ca am castigat un premiu, sau vreo pescaritza secssi vrea sa ma cunoasca, ori vreun pescar gelos ca m-am vazut pe furis cu nevasta-sa imi da mesaj de exterminare...etc etc. Tre' sa fiu pregatit, dom' Gerula! :lol:
Cu lacrimi (de veselie)
Fario

Bodnar
junior
junior

Mesaj de Bodnar » 07 Aug 2008, 17:31

Se poate sa fi postat un comentariu ceva si va anunta de cate ori raspunde cineva la subiectul unde a-ti postat.Eu nu am avut erori din astea
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Scrie răspuns