Vechituri - de orice fel
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Vechituri - de orice fel
Astea nu se vand, sunt mostenire de la al' batran.
Iti fac rost de una noua daca vrei sa o folosesti. 
Fain
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Casca aia de motociclist e super faina. Tatal meu e colectionar de vechituri de genul asta si nu numai.
A adunat incredibil de multe lucruri si desi la inceput nu il intelegeam, acum ca sunt multe arata chiar fain. Incep sa dezvolt si eu usor usor gustul pentru obiecte de gen.
A adunat incredibil de multe lucruri si desi la inceput nu il intelegeam, acum ca sunt multe arata chiar fain. Incep sa dezvolt si eu usor usor gustul pentru obiecte de gen.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Si bunicul meu are o nivela ca cea din poza, a fost zidar
Ce scrie pe ea?
"Prospaturi" la colectie:
Barometru nemtesc cu termometru, marca Fischer, 1960:

Ceas cu pendul, marca Iantar, URSS, cu bataie la fix si la jumatate, sunete pe trei bare,in perfecta stare de functionare:

Am luat-o azi-noapte cand veneam de la Dunare. Am uns mecanismul si merge brici.
"Prospaturi" la colectie:
Barometru nemtesc cu termometru, marca Fischer, 1960:

Ceas cu pendul, marca Iantar, URSS, cu bataie la fix si la jumatate, sunete pe trei bare,in perfecta stare de functionare:

Am luat-o azi-noapte cand veneam de la Dunare. Am uns mecanismul si merge brici.
Cand ajung pe la bunicu o caut si ma uitranga scrie:Ce scrie pe ea?![]()
Iti fac rost de un contact pentru castile alea sa le refaci cum trebuie. Omul e distrus cu castile. Numai cu astea se ocupa. Dupa ce vorbesti cu el imi povestesti cam ce impresie ti-a facut.
Uite-i numarul de telefon: 0734646245 - Virgil. Spune-i ca esti prietenul meu ( a lui Miyagi ). Stie el.
Sau incearca pe zeroadizero@yahoo.com.
Sau incearca pe zeroadizero@yahoo.com.
Salut Cornel !
Multumesc pentru intentie dar nu vreau sa le fac nimic. O sa pun peria de sarma pe ele si asa raman...
Imi plac mai mult cand au patina timpului, de fapt pentru mine asta conteaza.
Am facut greseala sa reconditionez o motocicleta de la 0. Era vai soarta ei, exact cum facuse razboiul, cu aripi indoite, vopseaua(originala) sarita, farul galben, atasul varza, etc.
Ce-i drept iesise foarte bine, comandasem piese pentru ea in Germania, arata ca noua dar.......era din alt film, nu mai era cum imi placea mie. Acum vreo 3 ani am vandut-o pe bani frumosi ,sa cumpar alta care era intr-o stare jalnica dar la acelasi pret.
M-am lecuit, am zis ca nu mai fac din astea.
Pentru unii conteaza aspectul, pentru mine mai putin.
Multumesc oricum pentru intentie !
Multumesc pentru intentie dar nu vreau sa le fac nimic. O sa pun peria de sarma pe ele si asa raman...
Imi plac mai mult cand au patina timpului, de fapt pentru mine asta conteaza.
Am facut greseala sa reconditionez o motocicleta de la 0. Era vai soarta ei, exact cum facuse razboiul, cu aripi indoite, vopseaua(originala) sarita, farul galben, atasul varza, etc.
Ce-i drept iesise foarte bine, comandasem piese pentru ea in Germania, arata ca noua dar.......era din alt film, nu mai era cum imi placea mie. Acum vreo 3 ani am vandut-o pe bani frumosi ,sa cumpar alta care era intr-o stare jalnica dar la acelasi pret.
Pentru unii conteaza aspectul, pentru mine mai putin.
Multumesc oricum pentru intentie !
Lanterna militara ww2