vaccinul impotriva gripei porcine DA sau Nu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vaccinul impotriva gripei porcine DA sau Nu
as vrea sa discutam la modu serios daca se poate fara mistouri si balacareli care nu ne ajuta cu nimic
-
- veteran
http://www.romedic.ro/gripa-porcina
un articol de bun simt pt cine e interesat
un articol de bun simt pt cine e interesat
- Dornea Ionut
- senior
eu va spun sincer ca l-am facut fix acum 2 saptamani si uite ca traiesc! ma simt bine si cred ca te ajuta si moral! 

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

Ia vezi cum faci ...Ca Aiudul e aproape...fisherman scrie:Da! mai ales ca va fi disponibil prin medicii de familie pentru o mai mare parte a populatiei. L-am facut printre primii (sunt cadru medical) si n-am avut nici un fel de reactie adversa.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
O cunostinta din Canada, asistenta medicala, a facut vaccinul acum o luna si jumatate si a fost in pragul paraliziei. I-au amortit picioarele si si-a revenit abia dupa 2 saptamani. I s-a spus ca e un caz dintr-un milion, si ca putea paraliza total. Tot in Vancouver s-a hotarat sa nu se inchda nici o scoala, sau clasa, chiar daca sunt cateva cazuri de gripa in acea clasa.
La noi in familie am hotarat: Scapa cine poate ! - fara vaccin.
PS Hotararea am luat-o ininte sa aflam de cazul din Canada. Sa mai lupte si organismu' ca s-a lenevit de tot.
La noi in familie am hotarat: Scapa cine poate ! - fara vaccin.

PS Hotararea am luat-o ininte sa aflam de cazul din Canada. Sa mai lupte si organismu' ca s-a lenevit de tot.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!