Vacaroiu - presedinte!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai da!
ajungem de unde am plecat, dar cine plateste pentru asta?
aveam bnevoie de balamucul asta? cheltuieli?
de-asta ziceam , parlamentul (oameni votati pe liste) il demite pe baselu' iar oamenii prin vot direct, l-au numit presedinte.
daca tot populimea va decide ca baselu' merita, pai parlamentul trebuie schimbat.
ajungem de unde am plecat, dar cine plateste pentru asta?
aveam bnevoie de balamucul asta? cheltuieli?
de-asta ziceam , parlamentul (oameni votati pe liste) il demite pe baselu' iar oamenii prin vot direct, l-au numit presedinte.
daca tot populimea va decide ca baselu' merita, pai parlamentul trebuie schimbat.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
parca mi-ar fi placut Stolojan nush de ce , dar parea mai serios decat restu porcilor care se dau in spectacol, cel mai tare mi se face rau cand vad Iliescu, Vadim, Tariceanu si Nastase , au astia niste fetze si idei de se inchide TVul singur inainte sa apas io pe buton 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
E nasol oricum am privi-o. E clar ca Base a facut ceva tampenii la viata lui, da' parca nici cu tariceanu nu mi-e rusine. El impreuna cu Tiriac sunt cei ce tin cu dintii de taxa aia de prima inmatriculare care pana la urma se va returna....ghiciti din banii cui? ai nosrti ai contribuabililor nu din milioanele celor 2. Imi pare rau ca Base nu are un contracandidat puternic....cred ca in cativa ani Gusa ii va face fata...altii nici vorba...cel putin nu momentan,,,pacat...asta e....tot romanu' de rand va plati rafuielile de tip mafiot din politica romaneasca...asta e fratilor....eu personal ii bag in p****a ma-sii pe toti ca mi-e greata!!!!
Apropo'de bani returnati.Miron Cozma l-a dat in judecata pe Iliescu ca a facut tampenia cu gratierea si i-a cerut nu stiu cate milioane de euroi.Justitia a zis ca se vor plati din........buget(banii nostrii)ca Iliescu reprezenta vointa poporului roman,fiind presedinte.dr.pike scrie:E nasol oricum am privi-o. E clar ca Base a facut ceva tampenii la viata lui, da' parca nici cu tariceanu nu mi-e rusine. El impreuna cu Tiriac sunt cei ce tin cu dintii de taxa aia de prima inmatriculare care pana la urma se va returna....ghiciti din banii cui? ai nosrti ai contribuabililor.............

Dupa cum vedeti "alesul"da cu mucii-n fasole si noi platim nota

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- edi_curiosul
- veteran
Re: vacaroiu
da ma dar acu conteaza cine e sus, ca iar vine un nastase si incepe sa faca profit personal cu apele astea, sau de acum ne conduce UE-le?pupu scrie:Fratilor .. mai mai bine mergeti la peste si lasatii sa se balaceasca in mizeria lor .Eu jur ca in ziua votului voi fi pe marginea apei.
Numai bine...
- costica_fishing
- veteran