v-ati saturat de alex_ si trebuie banat ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

v-ati saturat de alex_ si trebuie banat ?

da
16
38%
nu
26
62%

Voturi totale: 42

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Noi 2007, 19:41

P.S. nu cred ca am vazut un topic in care se discuta ceva interesant despre pescuitul la rapitori si sa participe atatia din moderatorii forumului :lol: :lol: :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 26 Noi 2007, 21:47

eu sa fi fost nou-venit pe forum si sa se alieze atatia tipi impotriva mea.....de mult as fi renuntat la "sportul" asta......dar daca el isi doreste cu atata ardoare sa ramana pe forumu asta....parerea mea e ca merita sa ramana.... :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Noi 2007, 14:03

Nu doresc sa fie banat alex_, ba chiar ar fi o chestie sa i se ridice ban-ul si adevaratului gerula :lol: sa vedeti atunci distractie
S'altare și bunăstare !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2007, 14:36

Daca continua sa se contreze asa si nu-si controleaza limbaju oricum va pleca , si sincer ma indoiesc ca poate sa stea mult timp linistit . Mi se pare ca-s trei topicuri incepute initial de la "discutii generale " care au ajuns la cafenea .
Alex , ce credit crezi ca ai in fata forumistilor dupa ce ai combatut pe o gramada de pagini , cu un limbaj , sa zicem diferit fata de ce o vazut forumu in fiecare zi ( au mai fost exceptii si in trecut ) si ai sustinut chestia aia cu Olaf , dupa ce tu te-ai dat drept tipu ala !? Daca nu lungeai cacealmaua aia pina in pinzele albe , poate mai aveai ceva credit , insa cum ai tinut-o tare , folosind si un limbaj destul de colorat , ca pin la urma sa te spargi ca un balon de sapun , cel putin in fata mea nu ai credit .
Nu votez , insa la ce ai oferit pina acuma ii o chestiune de timp sa-ti iei ban . Inca ceva , dintre cei implicati in discutii , o parte din ei is pe aici cam de cind forumu , tipii astia nu simt nevoia sa-i bage cineva in seama , intelegi ce zic .

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Noi 2007, 15:15

sf...:)) da' ce esti asa de serios. nu-ti sta bine zau. nu-ti fie teama, soiul rau nu piere si vom mai avea ocazii. parerea me. :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Noi 2007, 21:00

Ce pot sa zic, distractiv, enervant, jenant, aberant, vulgar, mai mult sau mai putin din fiecare, cert e ca are putere sa transforme un forum dedicat pescuitului cu naluci, in talcioc unde ciufala si jignirile directe sunt in elementul lor.
Fiecare are defecte, nimeni nu e perfect, am fost atatia ani ca o mare familie, am ajuns sa ne cunoastem, sa ne imprietenim, sa ne intzepam (la modul fin), sa bashcaluim, sa ne certam, sa ne dezvaluim secrete, sa iesim impreuna, dar nu ne-am urat si nu ne-am jignit atat de urat cum o face acest individ...de fapt ce individ, ca e clar lumina zilei cine se ascunde in spatele perdelei!
Nu cred ca trebuie sa mai votam dane, el are ban de pe vremea cand se semna gerula, deci discutia e risipa de energie! Maine o sa apara Eusebiu_, Onisim_, Lemuiel_, etc. si povestea poate continua....
l 8)

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 27 Noi 2007, 21:35

sa traitzi binen, io am votat nu, nu m-am saturat de gerula, ii simpatic, darr cu conditzia dupa mine sa nu contaminam alte topikuri `cu gerula` parerea mea, si il rog si pe celula sa nu contamineze cu discutzii aberante alte topikuri, sa incerce pe cat posibil sa se controleze, Celula in sperantza ca te potzi abtzine, un fan din Arad :lol: :lol: :lol:

ps ps `Alex_` stiu ca v-a fi greu
be smart be silent be deadly.....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Noi 2007, 15:44

Domle bag seama ca nici referendumul asta nu va fi validat ca nu vine lumea la vot.
Eu am votat.

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 29 Noi 2007, 15:13

Nu! Personal, mi se pare ca are mai multe de spus decat multi de pe-aici...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Noi 2007, 16:18

stelian scrie:Nu! Personal, mi se pare ca are mai multe de spus decat multi de pe-aici...

da ai dreptate ..dar daca bagi de seama esti pe un forum pe care se discuta despre pesti si pescuit la rapitori.....cat despre discutile date de alex....asta cam lasa de dorit.....infine am votat DA....poate nu vad eu ce vedeti voi..dar preferam mai mult forumul inaintea sosiri lui.....am ras o perioada de postarile lui...ma cam amuzau...dar acu... bleaaachhh.....mi sa luat :roll:

Scrie răspuns