userii "clona"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mark Twain nu e o clonailie scrie:De acord dar sunt si eu curios sa vad a cui era clona @MarkTwain,a unui moderator cumva,sau nu?
e Sever Grosu si asa s-a logat de la inceput
in stiilu asta poate sa intrebe oricine : da ilie a cui clona e ?
a partii intunecate a vreunui soft de moderator ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
ilie scrie:Chiar sunt curios si eu sa vad lucrul asta,dar nu cred,vor fi moderatori care se vor opune...
ilie, nu exista userul @MarkTwainilie scrie:De acord dar sunt si eu curios sa vad a cui era clona @MarkTwain,a unui moderator cumva,sau nu?
Despre Mark Twain te-a lamurit Sorin.
Daca ai informatii sau dovezi ca vreun moderator anume si-a facut clone, te rog sa ne impartasesti sau macar sa sesizezi adminul pe mp.
Sunt de acord cu tine ca ar fi chiar nasol sa se intample asa ceva dar daca faci asemenea acuzatii trebuie sa le si dovedesti, zic eu.
- kuin tauti
- veteran
Mark Twain nu e o clonaSorin scrie:ilie scrie:De acord dar sunt si eu curios sa vad a cui era clona @MarkTwain,a unui moderator cumva,sau nu?
e Sever Grosu si asa s-a logat de la inceput
in stiilu asta poate sa intrebe oricine : da ilie a cui clona e ?
a partii intunecate a vreunui soft de moderator ?[/quote
Multumesc...partea intunecata sa te calauzeasca in continuare

- vijelie
- veteran
dar este adevarat ca fario este serbanel sau serbanel este vijelie?sau vijelie este fario? mmmmmmm ??? misterioase caile domnului
la faza asta pun pariu ca celula si-a pus inca o pereche de ochelari si asteapta cu lentilele lipite de monitor raspunsul ghicitoarei HAHAHA

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!