orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
seve
- senior

-
vreau sa multumesc tuturor utilizatorilor acestui forum si in special personalor care dealungul scurtulei mele 'pelegrinari'' pe acest forum au raspuns cu profesionalism si promptitudine intrebarilor mele...de multe ori pescuitul devine un 'drog' atunci cand dorinta de liniste sau necazurile de acasa sau de la servici ne pandesc , simtim nevoia de evadare si gasim refugiul mereu pe malul baltii....in ultimii ani am simtit nevoia sa ma 'droghez' tot mai puternica (chiar si fara a avea 'motive' pe acasa sau in viata personala

).acesta ipoteza ar putea parea ciudata unora dar mi se pare aproape imposiobil sa imi imaginez viata fara pescuit ...e cu singuranta singurul 'drog' care merita incercat....pana data viitore cand serviti o 'doza' va urez ' FIR INTINS' si un Paste Fericit!
CU RESPECT,
Seve
-
seve
- senior

-
vreau sa multumesc tuturor utilizatorilor acestui forum si in special personalor care dealungul scurtulei mele 'pelegrinari'' pe acest forum au raspuns cu profesionalism si promptitudine intrebarilor mele...de multe ori pescuitul devine un 'drog' atunci cand dorinta de liniste sau necazurile de acasa sau de la servici ne pandesc , simtim nevoia de evadare si gasim refugiul mereu pe malul baltii....in ultimii ani am simtit nevoia sa ma 'droghez' tot mai puternica (chiar si fara a avea 'motive' pe acasa sau in viata personala

).acesta ipoteza ar putea parea ciudata unora dar mi se pare aproape imposiobil sa imi imaginez viata fara pescuit ...e cu singuranta singurul 'drog' care merita incercat....pana data viitore cand serviti o 'doza' va urez ' FIR INTINS' si un Paste Fericit!
CU RESPECT,
Seve
-
SVF
- veteran

Un paste fericit tuturor pescarilor de pe forum,cu precadere celor din Sibiu,Brasov,Valcea,Cluj si nu in ultimul rand lui "OldRadu"si " Shootgun".Fire intinse tuturor...

-
taicanoe
- veteran

-
Miel fript si oua rosii tuturor!
-
Fario_nebunu
- veteran

Vreau si eu sa le urez amicilor mei de pe forum Paste fericit, sanatate si bucurii, plus fir intins la maxim!
La fel si moderatorilor.
Iar adversarilor ca de obicei Paste fericit si muuuuuuult noroc, bafta chioara la pescuit! Sa il prinda pe ala de 30 de kg!

-
old_radu
- veteran

Paste fericit ! , Sanatate ! si Bucurii ! voua si familiilor voastre...si tie Ilie

-
OvidiuRus
- veteran

Paste Fericit! la toti forumistii si pescarii infocati !

-
bebe13
- utilizator constant

Paste fericit tuturor si fir intins dupa 29"
-
Chief
- veteran

-
Eu m-am trezit mai tarziu dar va urez multa sanatate sa puteti sta la pescuit. Restul mai facem noi... Blackmamba, la cata informatie este acum peste tot recuperezi foarte repede daca nu te lasi pe tanjala

Fir intins prieteni!