Urare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catalin66
veteran
veteran

Urare

Mesaj de catalin66 » 25 Apr 2008, 21:06

Vreau sa multumesc tuturor celor care si-au pierdut timpul citindu-mi si raspunzind intrebarilor mele de profan in spinning. :oops: Am fost atins de virusul asta de toamna trecuta si parca incepe sa-mi para rau de cei 20 si ceva de ani de pescar la stationar.Oricum sper , cu ajutorul vostru sa recuperez timpul pierdut. Va urez tuturor Paste Fericit! Sarbatori cu bine! si prohibitie usoara ! :D :wink: :lol:

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 26 Apr 2008, 11:17

vreau sa multumesc tuturor utilizatorilor acestui forum si in special personalor care dealungul scurtulei mele 'pelegrinari'' pe acest forum au raspuns cu profesionalism si promptitudine intrebarilor mele...de multe ori pescuitul devine un 'drog' atunci cand dorinta de liniste sau necazurile de acasa sau de la servici ne pandesc , simtim nevoia de evadare si gasim refugiul mereu pe malul baltii....in ultimii ani am simtit nevoia sa ma 'droghez' tot mai puternica (chiar si fara a avea 'motive' pe acasa sau in viata personala :lol: :lol: ).acesta ipoteza ar putea parea ciudata unora dar mi se pare aproape imposiobil sa imi imaginez viata fara pescuit ...e cu singuranta singurul 'drog' care merita incercat....pana data viitore cand serviti o 'doza' va urez ' FIR INTINS' si un Paste Fericit!
CU RESPECT,
Seve

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 26 Apr 2008, 11:18

vreau sa multumesc tuturor utilizatorilor acestui forum si in special personalor care dealungul scurtulei mele 'pelegrinari'' pe acest forum au raspuns cu profesionalism si promptitudine intrebarilor mele...de multe ori pescuitul devine un 'drog' atunci cand dorinta de liniste sau necazurile de acasa sau de la servici ne pandesc , simtim nevoia de evadare si gasim refugiul mereu pe malul baltii....in ultimii ani am simtit nevoia sa ma 'droghez' tot mai puternica (chiar si fara a avea 'motive' pe acasa sau in viata personala :lol: :lol: ).acesta ipoteza ar putea parea ciudata unora dar mi se pare aproape imposiobil sa imi imaginez viata fara pescuit ...e cu singuranta singurul 'drog' care merita incercat....pana data viitore cand serviti o 'doza' va urez ' FIR INTINS' si un Paste Fericit!
CU RESPECT,
Seve

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Apr 2008, 11:37

Un paste fericit tuturor pescarilor de pe forum,cu precadere celor din Sibiu,Brasov,Valcea,Cluj si nu in ultimul rand lui "OldRadu"si " Shootgun".Fire intinse tuturor... :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Apr 2008, 14:19

Miel fript si oua rosii tuturor!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Apr 2008, 15:48

Vreau si eu sa le urez amicilor mei de pe forum Paste fericit, sanatate si bucurii, plus fir intins la maxim!
La fel si moderatorilor.
Iar adversarilor ca de obicei Paste fericit si muuuuuuult noroc, bafta chioara la pescuit! Sa il prinda pe ala de 30 de kg! :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Apr 2008, 15:49

Paste fericit ! , Sanatate ! si Bucurii ! voua si familiilor voastre...si tie Ilie :!:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 26 Apr 2008, 17:48

Paste Fericit! la toti forumistii si pescarii infocati ! :D

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 26 Apr 2008, 20:51

Paste fericit tuturor si fir intins dupa 29"

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Mai 2008, 15:34

Eu m-am trezit mai tarziu dar va urez multa sanatate sa puteti sta la pescuit. Restul mai facem noi... Blackmamba, la cata informatie este acum peste tot recuperezi foarte repede daca nu te lasi pe tanjala :wink: Fir intins prieteni!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns