remusnico scrie: Ba baieti! .... imi vine sa va compar cu nevasta-mea.
unU mai tare k altU ( sto , mishto , socare so ? )
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pana la urma o sa ajung sa rad eu mai tare ca voi. "Pustiu" ala de 16 ani era o figura de stil. In realitate, era o verisoara de a mea de 16 ani, care nu le are prea tare cu netul, dar care a stat mai mult pe net decat mine, care am inceput chestia asta in urma cu vreo 2 saptamani, cand am trimis si primul meu e-mail.
Fireste ca ar fi mult mai usor sa iau totul de la capat cu un alt nickname (multumesc Paul), dar daca eu sunt nevoit acum sa suport rautatile unora, fara sa ma deranjeze acest lucru, nu vad care ar fi sensul. Dar ma framanta tare rau un gand, si anume, daca prin nu stiu ce minune voi ajunge acolo unde va faceti voi ca credeti ca sunt, oare nu o sa ma aveti pe constiinta? Grea intrebare...
Fireste ca ar fi mult mai usor sa iau totul de la capat cu un alt nickname (multumesc Paul), dar daca eu sunt nevoit acum sa suport rautatile unora, fara sa ma deranjeze acest lucru, nu vad care ar fi sensul. Dar ma framanta tare rau un gand, si anume, daca prin nu stiu ce minune voi ajunge acolo unde va faceti voi ca credeti ca sunt, oare nu o sa ma aveti pe constiinta? Grea intrebare...
acu pustiu e verisoara....
ti se pare ca te incurajam ??????????
io unu sper sa nu fii '' tushier'' si sa nu devii vreodata iar faza cu aipiu sa fie adevarata desi prin postarile tale ii incurajezi pe toti sa creada altceva
ti se pare ca te incurajam ??????????
io unu sper sa nu fii '' tushier'' si sa nu devii vreodata iar faza cu aipiu sa fie adevarata desi prin postarile tale ii incurajezi pe toti sa creada altceva
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Asta nu-i minune...remusnico scrie: Dar ma framanta tare rau un gand, si anume, daca prin nu stiu ce minune voi ajunge acolo unde va faceti voi ca credeti ca sunt, oare nu o sa ma aveti pe constiinta? Grea intrebare...
Si fi sigur ca nimeni nu o sa te aiba pe constiinta.
Eu, ti-am dat ideea cu schimbatul nickului pentru ca mi se pare cea mai lejera si buna (pana in monetul de fata) ca sa poti discuta ca oricare dintre noi si, poate, si noi, la un moment dat ne simtit stanjeniti sa "fim in preajma" ta.
Doar atat !
-
Aquaro Angler
- veteran