Unde gasesc program si rezultate la campionatul de fotbal?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Unde gasesc program si rezultate la campionatul de fotba
Pacat ca au jucat la misto nemtii, chiar vroiam sa vad cat sunt capabili sa inscrie. Mie meciul asta mi-a parut un antrenament intre o echipa din prima liga si una din divizia D (cel mult). Sper ca finala sa fie europeana 100%.
Urasc atarnatorii!
Nu știu alții cum sunt, că pe mine de obicei mă plictisește fotbalul și nu mă uit dar când văd cum fac maimuțele alea cretine de la ei când pierde echipa națională, mă bucur că nu locuiesc în aceeași țară cu ele.
IN fuckin' CREDIBLE!!!!
can't stop watchin' this..... AGAIN AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN...............
http://de.fifa.com/worldcup/videos/high ... index.html

can't stop watchin' this..... AGAIN AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN...............

http://de.fifa.com/worldcup/videos/high ... index.html
imi pare rau ca nemtii au lasat pe brazilieni sa dea un gol, imi pare rau ca s-a terminat DOAR cu acest scor din partea nemtilor 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
fairplay... le-a lasat Neuer si lor un gol acolo....adiwolf scrie: imi pare rau ca nemtii au lasat pe brazilieni sa dea un gol,

cea mai tare faza: la sfarsit, spectatorii brazilieni au inceput sa tina cu nemtii...

is obisnuiti sa tina cu cine castigaAdi G scrie:cea mai tare faza: la sfarsit, spectatorii brazilieni au inceput sa tina cu nemtii...![]()
![]()

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Internationalul german Mats Hummels a declarat ca la pauza meciului cu Brazilia, de marti, scor 7-1 (5-0), el si colegii sai si-au propus ca in repriza secunda sa ramana concentrati si nu sa incerce sa ii umileasca pe brazilieni, informeaza Daily Mail.adiwolf scrie:imi pare rau ca nemtii au lasat pe brazilieni sa dea un gol, imi pare rau ca s-a terminat DOAR cu acest scor din partea nemtilor
"Ne-am propus doar sa ramanem concentrati si nu sa incercam sa ii umilim. Am spus ca trebuie sa fim seriosi in continuare si sa ne concentram. Trebuie sa ii arati respect adversarului si este foarte important ca am facut asta si ca nu am incercat sa aratam magie sau asa ceva. Era important sa ne facem jocul 90 de minute" a spus Hummels.
Adi G scrie:
fairplay... :