gerula scrie: Recunosc sincer ca m-am bucurat afland ca, in ultima etapa, micul mare maestru al combinatiilor, Gyorg, a dat gherla in mansa a treia, dupa ce incepuse fulminant in mansa I, si a iesit abia pe 3 in clasamentul general. S-ar putea zice ca l-au ajuns faptele comise anul trecut tot la Rogojesti [
Unde a ajuns Gerula
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ia uitati ce poate sa produca un frustrat, ce mizerii poate scrie pe site-ul lui (unde vorbeste de unul singur), despre unul din concurentii din Turneul AVP care a muncit poate cel mai mult in lupta pt titlu.Nu ma deranja remarca daca venea de la cineva care are palmares in concursuri, dar venind din partea unui hamaitor pasiv nu pot decat sa remarc impotenta unui ziarist frustrat.
Ultima oară modificat 30 Sep 2009, 12:08 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Personajul Catavencu, brevetat de IL Caragiale, a fost angajat cu acte in regula de ziarul Gandul! CTP-ul e exact opusul lui Caragiale! Acolo unde maestrul radea in hohote de prostia omeneasca si de "impotenta" cerebrala (bine zis Adeline), CTP-ul scrasneste istreic din dinti si scuipa sudalme!doryan scrie:doar de asta e pe #panarame![]()
![]()
il simbolizeaza locul unde sta
![]()
![]()

Iote ce am scos de la naftalina:
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... -t365.html

....chiar nu se baga nimeni, ca acushica se inchide lista si ratati "concursul forumistic prietenesc"?!

....na, cred ca s-a ales praful si de proiectul asta...ca si de saracu' forum de altfel.
Saracu', ...saracu' si el e chiar bine intentionat!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- PescarNebun
- senior
Ziarist??? Gerula?Adelin scrie:Ia uitati ce poate sa produca un frustrat, ce mizerii poate scrie pe site-ul lui (unde vorbeste de unul singur), despre unul din concurentii din Turneul AVP care a muncit poate cel mai mult in lupta pt titlu.Nu ma deranja remarca daca venea de la cineva care are palmares in concursuri, dar venind din partea unui hamaitor pasiv nu pot decat sa remarc impotenta unui ziarist frustrat.
gerula scrie: Recunosc sincer ca m-am bucurat afland ca, in ultima etapa, micul mare maestru al combinatiilor, Gyorg, a dat gherla in mansa a treia, dupa ce incepuse fulminant in mansa I, si a iesit abia pe 3 in clasamentul general. S-ar putea zice ca l-au ajuns faptele comise anul trecut tot la Rogojesti [

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.