Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bre, lasa astea , zic si io ca asa cica scrie in Odiseea pescarului dijitalelias scrie:Ai mahh ca nu pescuim in NilSerios vorbind,nu am sesizat treaba asta.Mi-aduc aminte de o partida de anul trecut pe Olt la avat,vizibilitate canci,dar cum aruncam "vibratia" in apa cum aveam atac.Ma rog,eu sunt un pic cam innapoiat in materie de pescuit,unii ar zice ca-s din Sibiu.De aia si intreb
daca stia cineva fizico-biolojic cum functioneaza traba, aveam deja o naluca buna la tote si prindeam in orice conditii hidro-meteo, dar fizicu ne omoara practicuboistean scrie:strict "fizic" vorbind, intr-o apa tulbure, particulele "straine" mediului estompeaza atat culoarea, cat si intensitatea vibratiilor.
cand mai ai partide d'astea, sa ma chemi si pe mine sa-mi testez vibratiileelias scrie:Ai mahh ca nu pescuim in NilSerios vorbind,nu am sesizat treaba asta.Mi-aduc aminte de o partida de anul trecut pe Olt la avat,vizibilitate canci,dar cum aruncam "vibratia" in apa cum aveam atac.Ma rog,eu sunt un pic cam innapoiat in materie de pescuit,unii ar zice ca-s din Sibiu.De aia si intreb