Un pescar fericit...Nea Jean Scurtu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Sep 2006, 10:09

Ani multi si fericiti Jeane. Si multa sanatate.

Tudor

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 23 Sep 2006, 10:30

Stiu ca Jean nu e iubitor de manele, dar Claudiu, a gasit un text care sa se potriveasca la imaginile pe caare le-a postat. Oricum consider ca a facut un f bun montaj, desi nici eu nu agreez manelele, dar pina la urma m-am prins. Tare de tot Claudiu asta. Servus Claudiu si sa ma cauti cind mai vi pe aici sa mai povestim cite ceva, pina atunci...
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!! si tie.....si HA....HA....HA....Prietenii stiu de ce....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Sep 2006, 10:30

La multi ani,multa sanatate si fericire iti doresc,Jean.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Sep 2006, 11:23

Sanatate si virtute
Sa ai bani
Sa ai ce ... prinde :!:
:lol: :lol: :lol:

LA MULTI ANI !
S'altare și bunăstare !

zumzum_5

multumesc

Mesaj de zumzum_5 » 23 Sep 2006, 17:07

Vreau sa va multumesc la toti, cei care au postat raspunsuri, pentru cuvintele si aprecierile voastre la adresa lui Nea Jean. Meritul meu este infim in comparatie cu ceea ce arata imaginile....si inca mai putem sa mai adaug imagini...dar nu am vrut sa plictisesc pe nimeni. :wink:
Va doresc la toti viata lunga si pesti cit mai multi si mai mari.

Claudiu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 23 Sep 2006, 18:08

Multumesc "tutulor" de urarile facute si va doresc si eu la fel voua.

Claudiu mi-a facut-o de data asta fara sa stiu eu nimic,mai ales ca stie ca mie nu-mi plac manelele.
Si nici ziua mea nu este ,eu sunt peste ,nascut in martie,iar Ioan,alias Jean stiti de asemenea cand se sarbatoreste....
M-a pus in fata faptului implinit si m-a sunat aseara pe la 10 sa-mi spuna sa ma uit pe rapitori.Pozele din clip sunt ceva poze trimise de mine lui sau poze facute de el cu aparatul lui.
Pestii pe gratar si gata prajiti pe masa sunt opera lui Claudiu(brasovean la origine ca si mine) ce e un bucatar super,de va lasa gura apa la ce gateste el(de fapt era bucatar profesionist in armata in Romania,dar care acum aici e broker in real estate si din pacate nu mai are atata timp de pescuit cat am eu).

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Sep 2006, 20:33

deci...totul a fost o gluma? :shock:
oricum,Jean,urarea mea ramane valabila,chiar daca nu e ziua ta de nastere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

zumzum_5

precizare

Mesaj de zumzum_5 » 23 Sep 2006, 22:11

Revin si vreau sa fac o precizare :
Intradevar nu este ziua de nastere sau de nume a lui nea Jean, dar eu cred ca nu trebuie sa fie ziua nimanui pt ai ura LA MULTI ANI! Urarea mea este se referea la faptul de-a fi sanatos ( el avind o operatie la picior si are artera artificiala in picior) si de-a putea sa continuie sa pescuiasca si binenteles sa imi mai arate si mie ceea ce a mai gasit in materie de pescuit, bete, muline, fir, monturi etc. Eu am invatat sa pescuiesc de la Jean si pt asta ai multumesc.

Va multumesc pt intelegere,

Claudiu Silea
Houston - Texas.

P.S. Cit despre bucatarie...mai e loc si de mai bine!

kip
junior
junior

Mesaj de kip » 25 Sep 2006, 10:05

La multi Ani!!!!!! Sanatate fericire si ganduri frumoase din partea mea: Ciprian Petre.
Fi întins!!!

Scrie răspuns