un nou tip de momeala.......

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian25
senior
senior

un nou tip de momeala.......

Mesaj de adrian25 » 21 Mai 2009, 22:21

stiam ca doar somnul mai haleste asa ceva, voi ce ziceti?
http://www.220.ro/z5mLvzCTpo/Soricel-Vs-Biban
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Mai 2009, 23:13

super-tare!
la somn se ineaca soricelul/shobo etc... poate ceva montura floating... :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 21 Mai 2009, 23:22

Poate-s eu mai "slab de inger" ... dar mi se pare mizerabil acel video. Nu am putut sa-l vad pana la capat; de fapt nici nu-s curios cum se termina. Nu fac nicio diferenta intre asta si luptele organizate intre caini. Mizer. Ce coiosi is oamenii ! (unii) ... se cred in varful lantului trofic. De cacao ! Efectele societatii de consum ! Vizionare placuta "Baietii marinarului".

P.S. Am comentat aiurea ? Sterge consumatorule :)

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 22 Mai 2009, 07:07

esti la off topic man, fiecare isi spune parerea, daca era un topic important mai spuneam, nu stiu de ce te agiti asa, peste tot sunt oameni care cresc soareci, hamsteri, cobai etc, ca mancare pt sarpele lor preferat, tipul asta in loc de sarpe avea un peste, ce mare scofala....

pt somn poate trebuie bagat soarecele cu capul intr-un balon umflat sa "tina" mai mult, si asta e si floating, sau legat cu un elestic sa poate lua si aer, iar astfel poate evolua intre toate straturile apei, iar ancora poate fi prinsa undeva de un picior sa aiba si mobilitate, stii vre-o montura mai buna "radonneus"? :headbash:
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 22 Mai 2009, 09:21

A patit-o fishi in realitate a dat cu picioru intr-un cuib de soareci si au zburat in apa si la cateva secunde dupa ce au cauzut in apa sa ridicat un peste si la inghitit cu totul... asa ca se poate prinde si cu soareci peste ( si de altfel soarecii sunt din belsug si sunt si daunatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Mai 2009, 09:29

kriss-wolf scrie:A patit-o fishi in realitate a dat cu picioru intr-un cuib de soareci si au zburat in apa si la cateva secunde dupa ce au cauzut in apa sa ridicat un peste si la inghitit cu totul... asa ca se poate prinde si cu soareci peste ( si de altfel soarecii sunt din belsug si sunt si daunatori
Fishi spui? :lol: Hmmm, cata cruzime dom'le! O sa il reclam azi la protectia animalelor, la Pfier Fotten, la Brigitte Bardot etc. Inadmisibil! Bietii soricei! :lol: Dar de curiozitate, l-ai vazut sau ti-a povestit el? Ca daca e "pescareasca" nu as baga mana in foc. In alta ordine de idei am inteles ca in delta localnicii pun si soareci sau si boboci de ratze, porumbei inecati etc in ancorele de somn! Sper sa dea UE o directiva sa reglementeze ce momeli pot fi folosite la fiecare rapitor!

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 22 Mai 2009, 09:57

nu am fost de fatza , dar garantat nu e pescareasca , il cred pe cuvant

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 22 Mai 2009, 11:34

In burta unui clean am gasit o blanita de soarece.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 22 Mai 2009, 11:39

Pai..era recent o poza la album cu un sarpe gasit in stomacul unui clean. Eu am vazut clean atacand o soparla picata pe apa.
In cazul stiucii.. nu mai zic.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Mai 2009, 11:50

dream_fishing scrie:Pai..era recent o poza la album cu un sarpe gasit in stomacul unui clean. Eu am vazut clean atacand o soparla picata pe apa.
In cazul stiucii.. nu mai zic.
Pacat ca nu exista pesti care sa inghita si braconieri...sau nu la noi, ma rog! :lol: Cat de mare tre' sa fie un clean ca sa inghita soarece, soparla etc?

Scrie răspuns