Un mic sfat, va rog!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu Alexandru
utilizator nou
utilizator nou

Un mic sfat, va rog!

Mesaj de Radu Alexandru » 23 Sep 2010, 23:32

Salut baieti!
Mi-am achizitionat un Carrot Stix LTX, 1 pcs, are 2.04m si pentru el am gasit un tub de 2.10 m si 10 cm diametrul, din Canada!

Intrebarea este urmatoarea: a tranportat cineva, asa ceva pe avion? Se permite?

Multumesc!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 24 Sep 2010, 01:06

tre sa dai telefon si sa intrebi la compania cu care zbori, sau sa te uiti pe siteul lor ce marime si ce forma de bagaj transporta maxim, in general e posibil da conditiile cam difera, depinde de companie. posibil sa trebuiasca sa platesti ceva in plus, ceva de genu 10 dolari, 10 euro...

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 24 Sep 2010, 08:29

in principiu poti sa-l transporti ca pe orice bagaj dar tre sa te rogi la doamne doamne sa se nimereasca niste baieti care mai merg la pescuit la incarecarea lui in avion ca daca nu risti sa se mufeze in mai multe locuri cand ajunge in tara nu doar in 2 :lol:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 24 Sep 2010, 09:16

Ce pot sa-ti spun eu este ca pe transatlantice nu prea comenteaza nimeni ca-i putin mai lung un bagaj. In schimb s-ar putea sa fie probleme pe avioanele mai mici care fac curse in Europa (nu cred ca s-a introdus vreo cursa transatlantica ce aterizeaza la noi :) ).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 24 Sep 2010, 10:06

informer scrie:Ce pot sa-ti spun eu este ca pe transatlantice nu prea comenteaza nimeni ca-i putin mai lung un bagaj. In schimb s-ar putea sa fie probleme pe avioanele mai mici care fac curse in Europa (nu cred ca s-a introdus vreo cursa transatlantica ce aterizeaza la noi :) ).
:lol: poate una deturnata.... :wink:

Scrie răspuns