UMILIT DE USERUL @pearch23 , CAUT DREPTATE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: UMILIT DE USERUL @pearch23 , CAUT DREPTATE
multumesc , @salmoman ;da ,am vazut si eu.
la @timex tin foarte mult iar daca numele lui apare prin acest topic intentia sunt sigur ca era alta;pt mine a fost o onoare sa il cunosc ,este un om deosebit.
-
- utilizator constant
De prost gust este comentariul tau la adresa mea. Eu am spus ce gandesc. Daca vrei sa stai cu turma de oi este treaba ta, insa nu te lua de mine ca nu ma cunosti. Eu nu am cum sa fiu pagubit pe astfel de forumuri. Daca am ceva de vanzare, nu vand ca am nevoie de bani, deci nu ma intereseaza daca cuiva nu-i convin conditiile mele. Te rog pe viitor sa-ti vezi de troaca ta in care te scalzi. Trebuie mereu sa apara cate unu ca tine sa ma enerveze. Gata cu acest topic. Cu siguranta vrei sa ai ultimul cuvant, ca deh, in spatele tastelor sunt multi viteji. Iti las placerea sa-ti savurezi opera, in cazul in care iti gasesti cuvintele.salmoman scrie:Ionut, si eu te sustin, dar in acelasi timp comentariile de prost gust ale lui Florin Habib sunt cam pe langa subiect. Sunt curios cum ar fi comentat daca el era cel pagubit. Iar pearch23 este clar un tepar ordinar care ar trebui sa intre in atentia oamenilor legii. Bafta la recuperare.
Oricum topicul acesta trebuia mutat in alta parte.
Florin
le primesc şi pe acestea
- johnnybravo
- Moderator
am dat intamplator de subiectul asta, l-am mutat la cafenea.
s-a terminat ancheta? sunt curios cum se rezolva procesele de calomnie/daune morale intre parti fara martori...poate se poate aplica si in cazul asta, cere pararea unui avocat, sunt destui pe forum
in alta ordine de idei, din experienta iti zic, cei care ti-au facut rau si-au facut un rau singuri, stiu ca poate suna sf in ochii unora dar tu ar trebui sa intelegi mai bine
s-a terminat ancheta? sunt curios cum se rezolva procesele de calomnie/daune morale intre parti fara martori...poate se poate aplica si in cazul asta, cere pararea unui avocat, sunt destui pe forum

in alta ordine de idei, din experienta iti zic, cei care ti-au facut rau si-au facut un rau singuri, stiu ca poate suna sf in ochii unora dar tu ar trebui sa intelegi mai bine

...e iarna , e frig , e viscol....trebuie zgandarit kktul !?