U.F.O.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

U.F.O.

Mesaj de Adelin » 25 Iun 2007, 23:15

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iun 2007, 23:16

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Iun 2007, 07:46

U.F.O. ... doar atat (unidentified flying object)
Nu exista extraterestrii :D
Imaginile de mai sus par putin de tot... trucate... cel putin cateva secvente. Daca ne uitam cu atentie, inainte sa vina ozn-ul spre elicopter, sau ce era, cel ce filma micsoreaza zoom-ul, ca si cand ar fi stiut ce o sa se intample :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iun 2007, 12:58

Eu zic ca sunt cat se poate de reale, cat despre extraterestrii....de ce crezi ca ozn-urile sunt pilotate de omuletzi verzi?! Eu zic ca sut cat se poate de reale si sunt clar facute de om! :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Iun 2007, 13:22

E clar, sunt facute de mana omului.
Ce permis iti trebe ca sa conduci un ... dinala?
Categoria B e bun? E vreo problema ca port ochelari?
Se pot cumpara online?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Iun 2007, 13:46

Adelin scrie:Eu zic ca sut cat se poate de reale si sunt clar facute de om! :wink:
Asa da :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Iul 2007, 20:20

Adelin scrie:Eu zic ca sunt cat se poate de reale, cat despre extraterestrii....de ce crezi ca ozn-urile sunt pilotate de omuletzi verzi?! Eu zic ca sut cat se poate de reale si sunt clar facute de om! :wink:
Mai ales ca faptele se intampla la world trade center care stiti ce soarta a avut la putina vreme dupa ce aceste imagini au fost turnate. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Iul 2007, 21:09

tudor scrie:
Adelin scrie:Eu zic ca sunt cat se poate de reale, cat despre extraterestrii....de ce crezi ca ozn-urile sunt pilotate de omuletzi verzi?! Eu zic ca sut cat se poate de reale si sunt clar facute de om! :wink:
Mai ales ca faptele se intampla la world trade center care stiti ce soarta a avut la putina vreme dupa ce aceste imagini au fost turnate. :lol:

poi imaginile reprezinta un studiu de fezabilitate, sa vaza unde tre sa vina avionu, UFO=ul defapt e un aparat care simuleaza prabusiri :twisted:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Iul 2007, 22:26

pikeman scrie:
tudor scrie:

poi imaginile reprezinta un studiu de fezabilitate, sa vaza unde tre sa vina avionu, UFO=ul defapt e un aparat care simuleaza prabusiri :twisted:
Nu esti prea departe de adevar... :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iul 2007, 10:57

sti ca sa emis o ipoteza in care americanii e posibil sa fie cauza si au cautat nod in papura sa intre in irak?...e chiar interesant filmu , se arata si alte argumente din trecutu glorios al americanilor, in care au facut ei si alte atentate care leau pus in carca altor natii , plus ca sunt niste chestii care nu cadreaza, gen simulari de atacuri in WTC si Pentagon cu juma de an inainte de cele reale si chestii dastea , e super interesant documentaru :!:

Scrie răspuns