TZEPE! TZEPE! Aveti mare grija cu "MIMOZAPESCARU"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
pensionaru
- veteran

Pascal sergyu scrie:Uitel aici in toata splendoarea lui
http://hi5.com/friend/photos/displayPho ... =137199374
![]()
![]()
![]()
Chiar imi pare rau de ce ti s-a intamplat.
e trist ca se intampla asa ceva...
nu stiu dl soriniusc cat a asteptat, dar daca a trecut 1 sapt, devenea dubios...
am patit si eu cu un produs, dar de pe....E_BAY
poate dl Mmoza nu e chiar asa de tzepar...sa ii mai dam o sansa?
detaliati aici povestea EXACTA< dl soriniousc!
macar sa vedem cum e cu tzeapa for real! cat ati asteptat?
nu stiu dl soriniusc cat a asteptat, dar daca a trecut 1 sapt, devenea dubios...
am patit si eu cu un produs, dar de pe....E_BAY
poate dl Mmoza nu e chiar asa de tzepar...sa ii mai dam o sansa?
detaliati aici povestea EXACTA< dl soriniousc!
macar sa vedem cum e cu tzeapa for real! cat ati asteptat?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 
-
mimozapescaru
- junior

salutare, nu vreau sa se creada ca acopar pe cineva, dar il conosc personal pe mimoza si nu e genul de om care sa dea tepe. daca zice ca a fost plecat, mai mult ca sigur ca asa a si fost, si chiar daca puneati coletele in acelasi timp, pun pariu pe cat vreti voi ca nu ajungeau odata, mai ales prin posta romana, asa ca dati-i si omului o sansa, vb unui user: mai intai dovedeste ca-i hot, si apoi acuza-l......
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
Acum am primit un e-mail de la mimoza si i-am spus ca daca imi trimite coletul imi cer scuze fata de el pe toate forumurile unde am postat.
Am trimis coletul luni, iar el l-a primit miercuri la ora 11. Asa zice AWB-ul.
Mie mi-a spus ca l-a primit prietena lui. Foarte bine.
Nu postam nimic nicaieri daca nu aflam ca are de gand sa le mai dea o data si unui Mihai Man ( tot eu) de pe "Revista lu' peste". V-am spus ca mi-am facut un cont pe acel forum si i-am dat un mp sa-l intreb daca mai e valabil anuntul cu oscilantele. Mi-a raspuns ca da mai e valabil, si daca ma intereseaza sa-i dau mesaj. Daca imi spunea (adica lu' Mihai Man) ca nu mai e valabil, mai asteptam. Cam asta e.
Eu ma bucur sa ma fi inselat, si chiar ii cer scuze daca imi trimite coletul.
Daca il trimite e bine si ptr. el ca mai castiga increderea unora.
Numa' bine si va tin la curent.
Am trimis coletul luni, iar el l-a primit miercuri la ora 11. Asa zice AWB-ul.
Mie mi-a spus ca l-a primit prietena lui. Foarte bine.
Nu postam nimic nicaieri daca nu aflam ca are de gand sa le mai dea o data si unui Mihai Man ( tot eu) de pe "Revista lu' peste". V-am spus ca mi-am facut un cont pe acel forum si i-am dat un mp sa-l intreb daca mai e valabil anuntul cu oscilantele. Mi-a raspuns ca da mai e valabil, si daca ma intereseaza sa-i dau mesaj. Daca imi spunea (adica lu' Mihai Man) ca nu mai e valabil, mai asteptam. Cam asta e.
Eu ma bucur sa ma fi inselat, si chiar ii cer scuze daca imi trimite coletul.
Daca il trimite e bine si ptr. el ca mai castiga increderea unora.
Numa' bine si va tin la curent.
-
mimozapescaru
- junior

Nu am nimic cu sorin si cu nici cu mimoza...privesc totul prin ochii neutrii ai unui observator. Dar prea multe sunt cusute cu ata alba. Cum de se face ca Mimoza il stie pe DJWYD ala, despre care s-a mai scris ca e tzapinar, cum de in numai cateva ore dupa ce a fost descoperit djshit ala, si-a sters contul ala de pe hi5,cum se face ca atat Djshit si Mimoza se cunosc si chiar au acelasi numar de telefon la rubrica de contact, atitudinea lui mimoza, ca nu mai dau nimic (deci atitudine de tapinar), cum de nu neaga ca a acceptat sa mai vanda aceleasi produse inca unui om (chiar daca era un client fals, el nestiind asta). Dar poate, si sper ca asa sa fie, sa ma insel, si ca situatia sa se rezolve amiabil.
Oricum, cu parere de rau pentru unii, dar din fericire pentru mine, am invatat sa fiu mai atent la cumparaturile de la alti "useri", desi pana acum nu am decat cuvinete de lauda despre toti cu care m-am "afacerit" pe forumul asta.
Oricum, cu parere de rau pentru unii, dar din fericire pentru mine, am invatat sa fiu mai atent la cumparaturile de la alti "useri", desi pana acum nu am decat cuvinete de lauda despre toti cu care m-am "afacerit" pe forumul asta.