tub rupt fan curier
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: tub rupt fan curier
toby,din pozele pe care le-ai postat se vede clar ca este intentie,nu intamplare
sper c-ai facu plangere
trebuie pusi cu botul pe labe
altfel li se urca la cap...
sper c-ai facu plangere
trebuie pusi cu botul pe labe
altfel li se urca la cap...
Ultima oară modificat 20 Noi 2015, 11:18 de către ULK, modificat 1 dată în total.
- andriipopa75
- veteran
pacat.
politica lor este urmatoarea : ori accepti coletul, ori il refuzi fara sa-l desfaci, urmand ca expeditorul sa se descurce cu ei,putand fi despagubit la valoarea coletului.
politica lor este urmatoarea : ori accepti coletul, ori il refuzi fara sa-l desfaci, urmand ca expeditorul sa se descurce cu ei,putand fi despagubit la valoarea coletului.
Mai nou posta romana a dublat incepand de azi tariful la coletele pana intrun kg. Ieri era 2.5 lei azi am platit 5lei. 

4.9 mai exact:) am constatat si eu azi asta...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
...naiba sa-i ia si pe astia , toata lumea ieftineste serviciile si desteptii astia s-au gasit sa majoreze tarifeleGogol scrie:Mai nou posta romana a dublat incepand de azi tariful la coletele pana intrun kg. Ieri era 2.5 lei azi am platit 5lei.
...de 2,5 lei , puteau sa colecteze ei coletele de la expeditor , puteau sa le ambaleze , sa completeze eventual formularul , sa duca coletul la adresa destinatarului si daca era cazul , puteau sa ne stearga si mucii...unora.
... si cand te gandesti ca astia nu-s nici bugetari , nu au nici ce fura , salariul mediu este mult sub salariul mediu pe economie si ...s-ar mai putea discuta
...la astia care au generat titlul topicului costul este de : "16.70 RON + 20% TVA
*Suma afisata reprezinta taxa de transport pe TUR al expeditiei" , fata de 4,9 RON ai astora care si-au permis sa dubleze tariful
... ' tule muma lor ...of . of , mai , mai !
**...textul de mai sus reprezinta un "mini pamflet" si trebuie tratat ca atare .

Mda ai si tu dreptate dar nu cresterea pretului e problema ci birocratia din posta romana eu stau dupa un colet de la fan de 4 zile la traking scrie trimis de la hub bucuresti si pauza au ajuns mai lenti ca posta roman deci traiasca capitalismu
posta romana-2,3 zile colet trimis,maximum 3 zile colet primit
e drept cand este cu ramburs dureaza un pic mai mult pana intri-n posesia banilor...
foarte multi de pe aici dezvolta o obsesie legata de curieratul rapid iar cand se intampla ce s-a aratat mai sus..."aste e:doar nu stateam 5 zile dupa bani"
e drept cand este cu ramburs dureaza un pic mai mult pana intri-n posesia banilor...
foarte multi de pe aici dezvolta o obsesie legata de curieratul rapid iar cand se intampla ce s-a aratat mai sus..."aste e:doar nu stateam 5 zile dupa bani"

Sâmbătă am primit un Evergreen cu fan curier ambalat corespunzător care a fost rupt în doua și lanseta și tubul .
Este a doua lanseta pe care o primesc rupta.
Nemernici se disculpa râzând și merg înainte
Este a doua lanseta pe care o primesc rupta.
Nemernici se disculpa râzând și merg înainte
- andriipopa75
- veteran
mai nou, exista la fancurier bucuresti un curios, care desface coletele trimise de rodbuilderi si care a reusit sa rupa un bat , dupa care l-a bagat la loc , in tuburile intacte, dar fara sa mai puna bucata lipsa. Infractor si cioban . Probabil daca vede vreun tub, stie ca e lanseta si il mananca palmele. Fapta s-a petrecut intre 20-21 sept, livrarea s-a facut dupa 48h , pe ruta craiova-bucuresti.
Aviz iubitorilor de fancurier.
Aviz iubitorilor de fancurier.