Trupa MONARCHY
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
Trupa MONARCHY
Salut baieti,
De mai bine de un an am revenit la marea mea iubire, muzica rock si odata cu asta s-a renascut trupa Monarchy.
http://www.myspace.com/monarchyspace
Intr-un final am reusit sa scoatem si un produs sub forma de E.P., numit "Jamming", ce contine 4 piese, inregistrat in sala noastra de repetitii, iar mixajul si masteringul in studioul lui Gabi Mitran.
Avem in lucru foarte mult material care va aparea cat de curand, dar mai ales vom iesi pe scena, pentru ca asta ne place cel mai mult, sa cantam live.
Deci pentru cei ce iubesc rock-ul si mai ales Progressive Metal-ul, dar nu numai, astept comentariile voastre obiective.
De mai bine de un an am revenit la marea mea iubire, muzica rock si odata cu asta s-a renascut trupa Monarchy.
http://www.myspace.com/monarchyspace
Intr-un final am reusit sa scoatem si un produs sub forma de E.P., numit "Jamming", ce contine 4 piese, inregistrat in sala noastra de repetitii, iar mixajul si masteringul in studioul lui Gabi Mitran.
Avem in lucru foarte mult material care va aparea cat de curand, dar mai ales vom iesi pe scena, pentru ca asta ne place cel mai mult, sa cantam live.
Deci pentru cei ce iubesc rock-ul si mai ales Progressive Metal-ul, dar nu numai, astept comentariile voastre obiective.
good job! place Earthquake, nu rau deloc.
asteptam primul CD, Uriaheepilor si Pearljamilor ce sunteti!
btw, serios tobar aveti!
asteptam primul CD, Uriaheepilor si Pearljamilor ce sunteti!

btw, serios tobar aveti!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Dragos Cretu
- senior
felicitari pentru formatie ... in sfarsit mai apare ceva care nu are de a face cu tigania si maneaua ...
ca si comentarii ... vocea e OK (cu toate ca e putin cam "moale" pentru stilul pe care il abordati) si cam acelasi lucru as putea sa il zic si despre sunet ...
parere persoanala ... ar trebui lucrat putin mai mult la partea de sunet ... ritmul e OK (cu toate ca adaca ar fi mai rapid ar fi mai OK) dar ar trebui prelucrat putin pentru claritate si nu numai ... oricum, daca va veti gasi o casa de productie (bafta in asta) o sa se ocupe ei de partea asta ...
sa nu va lasati calcati in picioare de casele de productie ... continuati sa cantati ceea ce vreti voi nu ceea ce vor ei ...
numai bine si bafta cu Monarchy
ca si comentarii ... vocea e OK (cu toate ca e putin cam "moale" pentru stilul pe care il abordati) si cam acelasi lucru as putea sa il zic si despre sunet ...
parere persoanala ... ar trebui lucrat putin mai mult la partea de sunet ... ritmul e OK (cu toate ca adaca ar fi mai rapid ar fi mai OK) dar ar trebui prelucrat putin pentru claritate si nu numai ... oricum, daca va veti gasi o casa de productie (bafta in asta) o sa se ocupe ei de partea asta ...
sa nu va lasati calcati in picioare de casele de productie ... continuati sa cantati ceea ce vreti voi nu ceea ce vor ei ...
numai bine si bafta cu Monarchy
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Dragos Cretu
- senior
Lucius, afirmatia ta nu poate decat sa ma flateze la modul suprem intrucat Tate este guideline-ul meu in materie de linie vocala si pe el il studiez de ceva timp.Lucius scrie:Muzica buna, un vocalist excelent, vocea ta are un iz de Geoff Tate.
Te rog anunta-ne pe forum daca apare albumul
Fir intins la pescuit si **** in traista la concerte
Oricum mai am mult de lucrat pana ma apropiide el.
Multumesc de aprecieri!
- Dragos Cretu
- senior
@d4md3od
Asa este, ai mare dreptate, nu e chiar sunetul pe care l-am vrut noi, dar atat ne-au permis resursele si timpul momentan, avand in vedere ca am tras contratimp in sala noastra de repetitie cu sculele noastre..
Cat despre voce, si acolo ai dreptate, dar continui sa studiez.
Data viitoare oricum stim ce avem de facut!
Rock on!
Asa este, ai mare dreptate, nu e chiar sunetul pe care l-am vrut noi, dar atat ne-au permis resursele si timpul momentan, avand in vedere ca am tras contratimp in sala noastra de repetitie cu sculele noastre..
Cat despre voce, si acolo ai dreptate, dar continui sa studiez.
Data viitoare oricum stim ce avem de facut!
Rock on!

sa aveti bafta cu lansatul si tot ce pot sa va spun ... "sa aveti o viata cat mai lunga cu cat mai multe albume lansate" ... avem nevoie de formatii ca voi, sa acopere rahatul care e peste tot ...
ps : ca prime piese, melodiile de pe link-ul dat oricum suna mult peste o gramada de demo-uri ce le-am auzit ... atat din tara cat si din afara ...

ps : ca prime piese, melodiile de pe link-ul dat oricum suna mult peste o gramada de demo-uri ce le-am auzit ... atat din tara cat si din afara ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...