A mai adus cineva bete din USA?
Pe avion te lasa cu batul(un bat de 7' din doua) sa il duci ca si carry-on sau trebuie musai check-in?
Si daca merge la bagaje se plateste ca si bagaj suplimentar sau nu, in cazul ca restul nu ajunge la greutatea maxima admisa?
Trasportul betelor pe avion
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mah...din cate stiu eu iti da voie cu batul la bagaje de mana. numai baga de seama sa nu te prinda ca ai in geanta voblere, twistere sau alte chestii de genul asta ca te baga la racoare fara discutii. nu de mult s-a intamplat ca un tip dadea dupa pesti din zbor pe deasupra Atlanticului, a intepat si dupa un drill prelungit avionul s-a prabusit. pacat de baiat ca era singurul roman
glumesc!!!
sper sa afli ce iti doresti!

sper sa afli ce iti doresti!
In mod cert va trebui sa dai lanseta/lansetele la cala. Eu mi-am carat dupa mine vara trecuta lansetele pana in Romania din Finlanda intr-un tub Plano Airliner. A avut in lungime 2.20 m si a trebuit sa fac rezervare cu cel putin o saptamana inaintea zborului pentru ca se incadreaza la bagaje speciale. Trebuie sa platesti si o suprataxa in jur de vreo 40 € pentru fiecare zbor. Cel mai sigur e sa verifici site-ul companiei aeriene.
Mersi de raspunsuri...asa de pe site-uri cam stiu si eu...dar sincer cand am mai fost(nu aveam bete la mine)..erau destulde ingaduitori fata de bagaje de mana sau alea de check-in(depaseam putin greutatea)...speram si eu ca un bat de 7' vine maxim un metru din doua sa nu sara la ochi...dar cred ca sper degeaba dupa faza aia de pe zborul Detroit sau care era;)
Cu ancore ,carlige chestii ascutie e clara treaba, stiam, am mai adus(nu in bagaje de mana
)...nici prin gand nu imi trecea...dar sa te bage la rece nu prea cred...doar ramai fara ele.
Cu ancore ,carlige chestii ascutie e clara treaba, stiam, am mai adus(nu in bagaje de mana

nu poti sa le iei cu tine ca bagaj de mana, trebuie trimise la cala si chiar le dai la check-in prin poarta de bagaje speciale. te vor indruma persoanele de la check-in normal untre trebuie lasate.
eu mi-am adus, dar nu am depasit limita de bagaje, asa ca nu am platit extra, insa am fost nevoit sa le desfac in aeroport sa le verifice. iar pentru ambalaj am folosit cutiile si tuburile cu care au fost trimise de Cabelas la hotel si nu am avut probleme (dar nu poti garanta niciodata)
oricum sfatul meu este vorbesti la linia aeriana inainte. fiecare are politica ei si s-ar putea sa difere. am avut o situatie cand am depasit greutatea totala cu 16 kg (nu stiam ca s-a schimbat regula) si am platit taxa de 2 ori mai mare decat biletul de avion.
eu mi-am adus, dar nu am depasit limita de bagaje, asa ca nu am platit extra, insa am fost nevoit sa le desfac in aeroport sa le verifice. iar pentru ambalaj am folosit cutiile si tuburile cu care au fost trimise de Cabelas la hotel si nu am avut probleme (dar nu poti garanta niciodata)
oricum sfatul meu este vorbesti la linia aeriana inainte. fiecare are politica ei si s-ar putea sa difere. am avut o situatie cand am depasit greutatea totala cu 16 kg (nu stiam ca s-a schimbat regula) si am platit taxa de 2 ori mai mare decat biletul de avion.
xqiZZIt----am incercat nu incape. Prima idee asta a fost binenteles.
romica----mersi de raspuns..nu depasesc greutatea maxima...dar la numar de bagaje nu sunt sigur(adica ma incadrez ca numar fara bat)...tu te refereai ca nu ai depasit numarul bagajelor?
Aveai cele doua valize mari sau nu?
Eu o sa am doua valize mari care merg la check-in si geanta de mana plus laptop la carry-on...plus batul(dar nu prea mare si voluminos cum am precizat)..Stiu ca daca te taxeaza extra te usca...de asta mie frica.
P.S. Cer scuze de la moderatori pentru ca am postat la "Echipamente" si a trebuit mutat threadul...dar parea mai in legatura decat cu cafeneaua...in fine.
romica----mersi de raspuns..nu depasesc greutatea maxima...dar la numar de bagaje nu sunt sigur(adica ma incadrez ca numar fara bat)...tu te refereai ca nu ai depasit numarul bagajelor?
Aveai cele doua valize mari sau nu?
Eu o sa am doua valize mari care merg la check-in si geanta de mana plus laptop la carry-on...plus batul(dar nu prea mare si voluminos cum am precizat)..Stiu ca daca te taxeaza extra te usca...de asta mie frica.

P.S. Cer scuze de la moderatori pentru ca am postat la "Echipamente" si a trebuit mutat threadul...dar parea mai in legatura decat cu cafeneaua...in fine.