TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
E sambata, lumea mai iese la peste, dar vad ca unora le place sa stea pe forum sa gangaveasca precum ratza muta.
-Ce zici maichi, ca nu te-ntelegem?!

-Ce zici maichi, ca nu te-ntelegem?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- modigliani
- veteran

Mai da rau mai esti Indiene ... sa nu vrei tu sa ma lamuresti cum se castiga bani de pe un forum care n-are niciun fel de reclama, niciun benner.
De unde ai scos cujetarea asta inteleapta ?
vezi sa nu uiti
inspira-expira
De unde ai scos cujetarea asta inteleapta ?
PSOricum , handicapatul castiga bani pe urma noastra . Nu-i pacat ?
vezi sa nu uiti
inspira-expira
S'altare și bunăstare !
- modigliani
- veteran

-
Ionut the carp
- veteran

modigliani/indian larry
nu va cunosc... am incercat sa ma abtin...
vad ca suferiti de sindromul "gerula" si mai presus, pe langa razboiul cu gerula dati in tot ce prindeti... nu conteaza ce, cum, cine... nu ca il iubesc eu prea tare pe gerula (chiar nu il am la suflet) dar uneori mai are si el dreptate... macar dati dovada ca nu sunteti ca el (si poate chiar mai inteligenti)... mie unul daca mi'ar face asa ceva... l'as lasa... sa stea la el acolo si sa zica multeee si cate doreste despre mine si sa citeasca cine ce doreste... cei ce ma cunosc stiu cum sunt si pana una-alta asta e tot ce conteaza... ce sens are sa ma umflu in pene? ce sens are sa amenint sa vorbesc pe garduri si sa o dau in diverse? pentru ce? sa'mi fac eu nervi? pentru cine?
p.s tocmai d'aia nici nu prea am mai intrat/comentat pe forumuri... si nu e vorba numai de forumuri, ci pur si simplu toata lumea tinde sa se transforme intr'o mocirla si cei mai tari se cred aia cu "sa moara mama"... ar trebui totusi sa judecam intai de toate... distractia e distractie... dar cand se depaseste un anume nivel chiar nu mai are rost...prefer sa'mi vad de treaba...
nu va cunosc... am incercat sa ma abtin...
vad ca suferiti de sindromul "gerula" si mai presus, pe langa razboiul cu gerula dati in tot ce prindeti... nu conteaza ce, cum, cine... nu ca il iubesc eu prea tare pe gerula (chiar nu il am la suflet) dar uneori mai are si el dreptate... macar dati dovada ca nu sunteti ca el (si poate chiar mai inteligenti)... mie unul daca mi'ar face asa ceva... l'as lasa... sa stea la el acolo si sa zica multeee si cate doreste despre mine si sa citeasca cine ce doreste... cei ce ma cunosc stiu cum sunt si pana una-alta asta e tot ce conteaza... ce sens are sa ma umflu in pene? ce sens are sa amenint sa vorbesc pe garduri si sa o dau in diverse? pentru ce? sa'mi fac eu nervi? pentru cine?
p.s tocmai d'aia nici nu prea am mai intrat/comentat pe forumuri... si nu e vorba numai de forumuri, ci pur si simplu toata lumea tinde sa se transforme intr'o mocirla si cei mai tari se cred aia cu "sa moara mama"... ar trebui totusi sa judecam intai de toate... distractia e distractie... dar cand se depaseste un anume nivel chiar nu mai are rost...prefer sa'mi vad de treaba...
Ionut the carp scrie:... mie unul daca mi'ar face asa ceva... l'as lasa... sa stea la el acolo si sa zica multeee si cate doreste despre mine si sa citeasca cine ce doreste... cei ce ma cunosc stiu cum sunt si pana una-alta asta e tot ce conteaza... ce sens are sa ma umflu in pene? ce sens are sa amenint sa vorbesc pe garduri si sa o dau in diverse? pentru ce? sa'mi fac eu nervi? pentru cine?
Parca, ma citez pe mine insumi
Sunt sigur, ca Indian a inteles mesajul meu...si ii sunt recunoscator pentru asta