TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Ian 2011, 22:27

Ii cam greu :)

Vad ca o ajuns sa ma provoace si pe mine la bataie si ringuri . Io nu m-am batut in viata mea , nu o s-o fac acuma la varsta asta :shock:
Si nu inteleg , adica de ce sa te bati ! Lucrurile se pot discuta la o bere sau suc !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Ian 2011, 22:49

SF scrie:Ii cam greu :)

Vad ca o ajuns sa ma provoace si pe mine la bataie si ringuri . Io nu m-am batut in viata mea , nu o s-o fac acuma la varsta asta :shock:
Si nu inteleg , adica de ce sa te bati ! Lucrurile se pot discuta la o bere sau suc !
Mda gerula se crede "cavaleru stelei aburinde din galaxia obletelui cu blana plus si praf", cu numele de scena Baobab Knight
Daca auziti la radio-sant-selenar de "monkey bread knight" sa stiti ca e tot vajnicul pescar stelar.
Amu e chiar culmea cum insista sa intre in ring cu cineva... dar daca se trezeste ca-i e acceptata provocarea ce o sa faca atunci???

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2011, 22:59

Indian Larry scrie:Semlecan , SF , Modigliani , Adelin &Co

Haideti sa terminam subiectul Gepizda . Este singurul mod in care il putem face sa-si dea foc . :lol: Nu se mai cearta cu nimeni , nu mai are trafic , deci e terminat .... :lol:
Indiferent de ce ar scrie pe aici , nu-l bagati in seama , lasati-l sa vorbeasca singur . Imaginati-va un schizofrenic vorbind singur . :lol: :lol: :lol:

Pun pariu ca nu rezista mai mult de 2 zile si gaseste iscoada . O sa inceapa cu clonele , dar trebuie retezat de la temelie .
Sau il banati pe Fan si vedem cu ce perdea se mai acopera. 8)

Oricum , handicapatul castiga bani pe urma noastra . Nu-i pacat ? :roll:

TOPIC INCHIS
Io v-am spus asta acum cateva zeci de pagini...dar voi nu si nu ca tre' sa lamuriti lucruri, noa acuma le-ati lamurit?!

De ce nu il lasati sa vorbeasca singur?! Sa zica ce vrea si mai mult, nu ii mai cititi mizeriile de pe forumul de kkt...hai o data pe saptamana, ca moare el singur...clonele nu iti fac trafic. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 23:03

Hai ca nici eu nu am zis :)...Vreti, sa-i faceti rau? Nu ii accesati forumul....Atat....Aici se poate continua cu caterinca...sa se umileasca el sa ne faca trafic...ca nu rezista sa nu se cloneze, mai mult de cateva zile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dar si cand zice ceva, pe aici...sa fie luat la "ignore"...de parca nici nu a deschis gura...Simplu si eficient...direct la ficat...cum ii place lui sa zica ;). Perversa ca pe Tg. Ocna :))..Ori sintem golani ..ori nu mai sintem? :lol: :lol: :lol: :lol:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 23:09

ULK scrie:Hai ca nici eu nu am zis :)...Vreti, sa-i faceti rau? Nu ii accesati forumul....Atat.....
Greu ce zici tu . Atat timp cat pune link-uri aici cu cotetul lui , trafic o sa aiba . Plus ca te provoaca non-stop si la un moment dat nu mai tii cont de traficul lui si intri sa citesti ce debiteaza . De multe ori intram doar sa rad , ca stiam ce va urma sa scrie . :lol:

Putem continua cu caterinca aici , dar va rog eu , haideti sa-i articulam un BAN Fan-ului . Sunt curios cu ce palarie apare pe urma . Si distractia continua... :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 23:13

Pai tu propui sa se inchida acest topic...si totodata sa se acceseze forumului lui?.
Vezi ca nu mai ai mult si te "degradeaza" la persoana existenta, daca o sa continui asa :) :) :) ...Ma tu de al cui esti? :)

Poti sa ma crezi ca nici acum nu stiu exact tot ce a debitat despre mine la el pe forum....nu ma pasioneaza..intelegi?

Imi place topicul , mai rad , ma distrez si sunt curios...dar nu pana acolo sa citesc ce scrie el...pe forumul lui de 2 lei.
UlKustom Rods

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 23:16

ULK scrie:Pai tu propui sa se inchida acest topic...si totodata sa se acceseze forumului lui?.
Vezi ca nu mai ai mult si te "degradeaza" la persoana existenta, daca o sa continui asa :) :) :) ...Ma tu de al cui esti? :)

Mai nene , tu esti beat ? Unde am scris eu sa se acceseze forumul lui ? :shock: Pai eu vreau sa-i tai macaroana si tu zici ca-i ud florile ? :lol:

Am zis ca e greu ce zice Adelin daca nu-i baneaza clona. :idea:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 23:18

Ho, cu limbajul te rog. Ai zis ca nu rezisiti si ii accesezi forumul...Tu stii ce muzica placuta e pentru urechile lui, sa zica cineva public asaceva? Dupa ce tot aceasi om , care nu e nici moderator nici initiatorul topicului, pune TOPIC INCHIS aici.
Cu banu' sunt de acord...sa vedem in ce se mai metamorfozeaza :)
UlKustom Rods

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 23:22

ULK scrie: Vezi ca nu mai ai mult si te "degradeaza" la persoana existenta, daca o sa continui asa :) :) :) ...Ma tu de al cui esti? :)

La inceput eram o persoana diferita fata de cea a lui Pictoru' . Pe drum ne-a bagat in aceeasi oala , ne-am transformat , intelegi ? Eu sunt clona lui . :lol:
Cand si-a dat bolovanul seama ca e posibil sa-l las descult in gura , a sucit-o cum ca as fi Modigliani , pentru ca el considera ca un om la 60kg e ca un pui fraged . Toata suflarea forumistica stie ca suntem 2 persoane diferite , si din poze si din realitate . El nu si nu , clone . :lol:
Am renuntat sa-l mai injur si etc , e un om bolnav . Toti cei cu care am vb asta mi-au spus : omul are probleme psihice grave . Am observat din minciunile pe care le scrie pe toate forumurile .
Bine , asta nu inseamna ca l-am iertat . :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Ian 2011, 23:25

Eu v-am stiut 2 persoane diferite , dupe ce a pus Pictoru' mai demult link, unde apare si el si tu cu trcouri inscriptionate cu numele...Pune tu poza terog aici...ca am vrut si eu dar fara acordul vostru nu am vrut.

Sa se vada, oricum va stie deja multi din poze si filmulete...
UlKustom Rods

Închis