TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 29 Dec 2010, 03:13

luci_t scrie:nu facem prezumtii si nici alte cele. Da e iarna si apele prea mari prin zona asa ca pescuim pe forum :lol:
Bine ai venit printre noi filip cel mic :wink:
sar'manuta di-uratura!!bine v-am gasit!! :D

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 29 Dec 2010, 03:19

luci_t scrie:si parca se mai lauda cineva cu dimensiunile lui... oare cine e?
daca se lauda cu dimensiunile mele,,cre' ca musai ma cunoaste!!da eo's jme' :D sometime si port c-un nr mai mic,,la ciorap,fular si butoni!!asa ,,,sa nu se prinda chiar de toate din prima!! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Dec 2010, 06:30

:lol: :lol: Poznasule...ce glumet esti... :lol: :lol: Si eu sint fanGerula... :lol: :lol:Ai vazut cite avem in comun??Da pe unu Adelin il stii??Are o medalie de la .....Rogojesti,parca..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Dec 2010, 12:43

Habar nu are asta de Adelin si Rogojesti :wink: ,

O fi unu dintre aia pe care l-o bagat in seama Gerula acu vreo 2 luni si acuma o cazut din lista Gerulozaurului , in cautare de bagare in seama !

Mult Succes :lol:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 29 Dec 2010, 13:53

SF scrie:Habar nu are asta de Adelin si Rogojesti :wink: ,

O fi unu dintre aia pe care l-o bagat in seama Gerula acu vreo 2 luni si acuma o cazut din lista Gerulozaurului , in cautare de bagare in seama !

Mult Succes :lol:
n-ai gicit!!la Rogojesti am amintiri frumoase!!!Ma fugarea politia pe pod de cate ori avea ocazia--ce sa-i faci,,patriot ca si Gerula(ala din film)....M a tot duceam sa-mi fac poze in Codrii Cosminului si ma intorceam plin de tigari de contrabanda!! :wink:
iar cu Adelin asta parc-am mai vorbit pe net!!n-ar fi mai bine sa publici lista Geruloschinderozaurului sau sa ma intaresti daca-s acolo c-un marker ceva???nu de alta da'iarna mi-e frica sa cad de oriunde!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Dec 2010, 14:44

philiphito scrie:!n-ar fi mai bine sa publici lista Geruloschinderozaurului sau sa ma intaresti daca-s acolo c-un marker ceva???!
Pai nu mai esti :) , si se pare ca ii grav :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Dec 2010, 19:12

Bine-ai venit direct in cafenea philiphito!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Dec 2010, 19:13

Si Dumitru cand ajunge intr-o localitate noua merge direct la bodega... HAHAHA... asta o fost prieteneasca si foarte funny Dumitre, nu te-ai suparat... parol
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Dec 2010, 19:25

Gerulikkka iar si-a epuizat pastilutele tragind dupa vrabii...Auzi acolo:..."gruparea Gyorg-Tudose"..."cazul galeata"..".cazul Neumarkt"..'axa'.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si din nou ia revenit obsesia despre Leba...Pai mai tarabostes, daca tu participai cit a participat Leba trebuiau astia sa mai infiinteze o sectiune pentru tine:Master,Open si Subopen,si asta avind in vedere ca nici odata ,dar nici-nici odata,n-ai fost in stare sa dovedesti cuiva ca ai prins vreodata un peste de -hai sa nu fiu rau-3kg....Nici macar fitofagii :lol: :lol: :lol: :lol: ,n-ai fost capabil sa prinzi mai mare de 2kg... :lol: :lol: :lol: Chiar si la Rogojesti ,locul ala de la mijlocul clasamentului,este cu semnul intrebarii,pentru ca daca ai avut la tine:pistol.grip de 1m......poate ca ai avut si aparat cu socuri electrice,si asa se explica cum ai prins si tu neste bibanei,care te-au saltat nitel.. :lol: :lol: :lol:
'Axa"...".Gruparea....."Ce mai urmeaza???? :lol: :lol: Lovitura de stat?? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Dec 2010, 19:35

ce crud esti, Gheorghe! :lol:
3 kilograme!?!?!:lol: :lol: :lol: :lol:
dai seama ca ai castigat (ca si mine de altfel) un dusman de moarte? parca vad cum isi freaca manutzele rubiconde pe sub tastatura, nemaistiind ce sa mai zica, cum sa o mai dreaga....:D:

p.s. ai vazut cum face Pesci in Home Alone?!@#$!%$#@$%!
e pe-acolo... :mrgreen:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Închis