orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

-
Tavi
- veteran

asa si? poate n-a avut chef, sau timp, sau nu l-a lasat nevasta/amanta/verisoara, poate a avut o cufureala, poate scapa trenu, poate nu se descurca in Bucuresti, sau, da in cele din urma
poate ca a evitat intalnirea ca sa nu fie descoperit ca e clona
asta
daca si numai
daca a fost in Buc.
deci, probabilistic vorbind...da cu virgula presupunerea
ca de demonstratie nu prea poate fi vorba
asta daca ai vreo legatura cu matematica sau ... logica

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
kuin tauti
- veteran

aha ...
ma fan Celula...
adica Tavi are caracter nasol... nu ? iar tu esti de aaaasa de mult timp membru pe forum... incit esti in stare sa ne dai linkuri cu de amanuntu mai dihai ca Celula insasi...nu ?

clona mica ce iesti !

ai citit tot ce sa scris si despre pescuit ?

-
ULK
- veteran

Daca se accepta daca...atunci oare al cui vorbe se aseamana ca doua picaturi de apa? Lui Fan si Gerula sau Gigi si Adelin? Daca, asta nu e dovada , atunci chiar nimic....daca.
-
kuin tauti
- veteran

tu cu cine joci ?
io zic ca si aia si ailalta..

-
pikeman
- veteran

-
fan G E R U L A scrie:Mai kuintauitti, buna dimineata.
Daca nu stii de ce te bagi? Eu ii zic lui Tavi de caracter pentru ca l-am chemat sa ne intalnim la targul Aventuri si el a refuzat, ca sa poata continua sa spuna ca-s clona.
Linkurile alea le stiu pentru ca a scris Gerula de cateva ori despre discutia aia. Ia din urma si citeste, ca te pacalesti daca sari in discutie fara sa fi urmarit.
Tristiane, eu zic ca-i clar ca utilizatorul semlecangheorghe vorbeste ca Adelin. Tu zici ca eu vorbesc ca Gerula, da nu se prea leaga multe. De fapt se leaga ca eu am zis ca tu esti Ulk si ca ai bagat la desaga pe Sacaiala, si de atunci ti-ai dat seama ca vorbesc ca Gerula.
ba, ce te f***e daca esti Gerula sau Gigi e Adelin??? ce castigi din asta? ai facut o obsesie din treaba asta, esti sanatos la cap??? tzara arde si baba se piaptana, sti vorba??? ai copiii? cum le explici ce faci tu pe net? creca atata au de invatat de la tine...de saraca nevasta nu mai zic , mi mila de ea...pun pariu ca acu esti in pantaloni scurti si tricou pe care scrie "vanatoru de clone - virtuale" si stai cu tastatura pe burta...ma mir ca nu so rasturnat berca - cu tine in Delta....nu mai ai material la articolele SP de te dusasi in delta?

-
kuin tauti
- veteran

aaaa... deci... la cit sex apil ai tu... io ma si mir cum de Tavi o ratat ocazia...
ce s-ai faci ? nasol caracter domle... nasol !
ps: ce convenienta iexplicatie cu discutiile... bag seama ca tu ar trebui sa rogi adminu sa-ti schimbe nik-ul din fan Celula in grupy Celula
-
ULK
- veteran

Tratamente...Nu, tu nu mi-ai zis nimic despre Tristian , cand
ai aparut cu PM-ul acela rusinos...Mai tii , minte?...
Tu ai venit la mine , ca milogu..la ULK..nu la Tristian...dupa ce te-am refuzat, sa vin pe forumul tau(cu asta ai aparut ca milogul)..ai pus placa cu Tristian, doar ca nu ma deranjeaza, capisci?...pentru tine sunt si Fred Astaire...daca vrei.
Nu ma doare..ce calomnii vomiti spre Tristian , aia o sa rezolve el cu tine ..fi sigur, de asta.