TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 30 Oct 2010, 20:22

semlecangheorghe scrie:.............
Apropo,prietenul tau Fane ,caruia ii luai apararea cu mult zel,a dat premiile??..................
numa' mine nu-i poimiine :lol: :lol: :lol:

ps.
azi nu am putut intra pe stationar , nu stiu de ce , tu l-ai accesat azi ? (scuze pt. off topic :oops: )
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Oct 2010, 21:16

azi nu am putut intra pe stationar , nu stiu de ce , tu l-ai accesat azi ? (scuze pt. off topic
Nu merge .Probleme de server...Cica :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2010, 07:21

Gerula taica ,nici nu ma asteptam sa recunosti tu ceva din cauza I.d.-ului.Oricum esti un MAAAAAAARE MINCINOS,si asta ca acu o dai cotita ca Adelin dicta la telefon la un baiat,etc....Pai mai ,toate mesajelle din timpul concursului au fost scrise de mine,de pe acelasi calculator,si deci acelasi I.D.de cind m-am inscris pe acest forum,precum si pe alte forumuri.

Mai uitat-te odata la poza cu pistolul si vezi ce ti-am scris pe panoul acela ,netotule.Nenea ala din fotografie ti-a scris totul...Adicatelea ,eu..

Daca Adelin dicta cuiva,Id.-urile trebuiau sa fie mai multe,nu?Ori eu ,toate mesajele mele,de aici,le-am scris de la mine de pe calculator...

Esti un mincinos,pentru ca nu poti dovedi,ceea ce ai afirmat,Nici Tudor n-are curajul sa-si puna cuvintul pentru tine,pentru ca dumnealui este un om serios iar tu un papitoi mincinos ,ca orice ziarist de scandal.Sa vad negru pe alb ,ca Tudor scrie ca mesajele mele au fost scrise de pe id-uri diferite....demonsreaza asta desteptule...Daca nu ramaii ceea ce ai fost intotdeauna:UN MAAAAAAAAAAAAAAAAARE MINCINOS :lol: :lol: :lol:

De ce am reactionat cind ai zis de Adelin??Simplu,eu eram acuzat ca sint clona,cum nu sint ,am argumente,tu ai????
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2010, 10:05

Misterul" s-a lamurit . Adelina nu scria la telefon, ca nu e in stare, ci ii dicta la telefon unui baiat ramas la Arad. Cum insa, din pacate pentru ea, nu-l bagase pe respectivul chiar la calculatorul de la care butona cand scria cu clona "semlecangheorghe" , IP-ul de la care au fost postate mesajele in timpul concursului difera nitel, prin partile esentiale, de cele de la care posteaza in mod curent "semlecangheorghe" .

Vorba aia, orice pasare pe limba ei piere :

semlecangheorghe scrie:
a fost postat din reteaua localaRDS ,din Arad

P.S. Acum o sa spuna disperat ca era in vizita la matusa Tamara samd. Da mai Adelina, pardon, "semlecangheorghe" , dar ai stat la ea in casa doua zile?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album

Care va sa zica o intorci ca la Ploiesti.Odata zici ca misterul s-a lamurit,si ca Adelin nu scria la telefon ca nu e in stare,ceea ce inseamna ca Tudor sau altcineva ti-a spus ca mesajele cu pricina au fost scrise de pe acelasi id ca si alte multe ,multe mesaje,semnate S.G.
Si apoi ,RAMAS FARA REPLICA,O COTESTI CAM CA LA Ploiesti:":aaaaaaaaa,.....sa....aaaaa,lasam id-ul,sa ......"

Terminatorule esti cam penibil ,cred ca ai facut o sumedenie de scurturi prin sinapse,du-te la pescuit,bea o bere si mai vorbim,IL ROG IN CONTINUARE PE TUDOR SA CONFIRME SAU SA INFIRME DACA MESAJELE SEMNATE S.G,VIN DE PE ACELASI .P.,si-mi cer scuze dumnealui ca il solicit in treaba asta ,dar ideea a fost a lui GERULA :lol: :lol:

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Oct 2010, 10:23

Gheorghe...Daca nu ai I.P. static..deobicei este dinamic(daca nu ai cerut tu expres de la provider I.P. static)...atunci cel mult zona, se poate delimita , de unde scrii....si asta ii da libertate lui Mr.F faiv sa abereze. Dar , doar sa abereze..nu sa si aiba dreptate.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2010, 15:08

Mai ,eu nu ma pricep la chestii de astea ca-mi prind urechile.Oricum ar fi acel ip;static sau dinamic,el afirma ca ,contul S.G.,a circulat de la Adelin la Razvan si invers.Ba a mai fost si varianta ca cineva din W.S.B.,posteaza in timpul concursului...Deci ar fi trebuit sa fie 2-3 i.p.-uriOri eu stiu ca am postat de la acelasi calculator tot ce poarta semnatura mea.Doar o data sa- u de doua ori am pus sus niste poze de la P.C.--l fratelui meu,deoarece le facuse el ,cu telefonul lui ,si le descarcase in P.C.-UL lui,iar eu de acolo le-am pus pe rapitori,ca nu mai aveam chef sa mi le trimit pe calculatorul meu...
Asadar oricum ar da-o la intors ,tarabostes si-a tras singur un autogol,ca de ,prea multa inteligenta strica,sau degeaba esti inteligent daca creierul tau nu suporta atita inteligenta...nu-i asa ,Gerulache?

Si oricum ,nu cred ca se poate confunda zona Aradului cu zona Sarulestiului,chiar si fiind un ip dinamic,zic eu ca unul ce nu ma prea pricep la de astea...

Bre da ce se stie tarabostes cu ip-urile...brr si cind ma gindesc ca are "relatii" si poate scormoni la oricine prin "bagaje"Nu-l leaga nimeni pina la urma..??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Oct 2010, 18:36

Bre ziarist de doi bani,explica-i userului "aditzu",ca tu esti cel mai perfect exemplu de clona,explica-i cum ti-ai facut cont cu un nume si poza unui pescar de prin alte parti ale lumii,si cind ai fost prins n-ai recunoscut,nici in fata unei dovezi indubitabile cum ar fi lipsa unor dinti..Da-i noului tau user,un link catre acest topic ,nu rupe tu din el ce-ti convine pentru interpretarile tale de om bolnav la cap.

Ei ,cum stai cu id-ul??Te ajuta Tudor??Cred ca tot tremuri de frica sa nu-ti intinda o mina de ajutor.Cit de tembel poti sa fii, sa -i furnizezi dusmanului tau(S.G.)DOVADA-respectiv id-ul-si sa fii nevoit sa recunosti astfel ca ai banat un user real pe care l-ai tratat in continuare drept clona....Te rid si curcile ziarist de doi bani ce esti... :lol: :lol: :lol: Ti-ai datsingur autogol,intr-o poarta aparata cu atita strasnicie... :lol:

Apropo,ai gasit vaselina pentru imbinarea acelei lansete??Poate te ajuta baietii de pe siturile de fly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2010, 19:07

Ba Gigi tu nu vezi ca omul e nebun, ce naiba incerci tu sa demonstrezi unui nebun?! :roll: ....un nebun traieste in lumea lui, deci argumentele reale nu-s cele mai potrivite...incearca ceva abstract...poate ai mai mult succes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Noi 2010, 07:38

Asta chiar ca-i nebun,io am crezut ca are si o doza mare de rautate si prezumtie,da asta chiar ii de legat.Acuma zice ca ip-ul de la mesajele postate de mine din timpul concursului este altul decit ip-ul de pe care postez in mod curent.
Oricum asta este versiunea lui si DACA nu io sustine Tudor,Gerula ramine un MARE MINCINOS :lol: :lol: :lol:

Si in lumea lui abstracta eu nu ma bag, ca nu sint persoana calificata.Acolo trebuie o persoana cu inalta calificare in boli mintale...

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Noi 2010, 15:06

Foarte interesant supereditorialul domnului Macalin din superpescarul de luna aceasta, despre cum pescarii prefera sa isi dea la gioale pe forumuri in loc sa faca ceva pentru ape si pesti.
Dar superpredica vine taman de la unul care s-a aliat cu Gerula pentru a se razbuna pe spinningul de competitie fiindca nu l-a mai acceptat ca superpatron si care a declansat un adevarat razboi de gherila pe aceleasi forumuri, impotriva unor cluburi ale LRS, ca represalii pentru ingratitudine. 8)
Deci dragi pescari internauti, vorba zicalei, faceti ce zice nu ce face superpopa ! :wink:

PS Mesajul seamana din ce in ce mai mult cu cel al batranului Tarus, de care superpersonajul respectiv radea la un moment dat. :P
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Închis