Ti-ai dori un astfel de caine?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ti-ai dori un astfel de caine?
Bucuresti
Re: Ti-ai dori un astfel de caine?
Whoaaa . si e o mare diferenta fata de dresajul asta nebun pe care il practica cica ,,dresorii'' cu lovituri/batai (am avut cazuri cu cainii unor prieteni) , se vede pe el cat e de fericit,foarte tare, parca am vazut ca primeste comenzi, daca ar face-o ca pe o rutina ar fi GENIAL, ... face patul,pune la spalat,face curatenie prin bucatarie,sterge masa... ce-ti mai trebuie menajera...., foarte fain.
Feugen, raspunsul la intrebarea ta: DA! .
Feugen, raspunsul la intrebarea ta: DA! .
da,
dar nu pentru ceea ce stie sa faca
dar nu pentru ceea ce stie sa faca
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf tu vrei sa-l la vanat de vulpi ... 

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
nu.
imi plac cainii extraordinar de mult si cu foarte mici exceptii aproape orice caine isi gaseste loc in sufletul meu - spre deosebire de oameni unde proportia este exact pe invers
nu este nevoie ca un caine sa faca tot felul de ghidusii sau giumbuslucuri, nu este nevoie ca un caine sa faca nu stiu ce treburi casnice sau cine stie ce munci inventate de stapanii lor,
pur si simplu pentru mine este suficient sa fie CAINE si atat.
imi plac cainii extraordinar de mult si cu foarte mici exceptii aproape orice caine isi gaseste loc in sufletul meu - spre deosebire de oameni unde proportia este exact pe invers

nu este nevoie ca un caine sa faca tot felul de ghidusii sau giumbuslucuri, nu este nevoie ca un caine sa faca nu stiu ce treburi casnice sau cine stie ce munci inventate de stapanii lor,
pur si simplu pentru mine este suficient sa fie CAINE si atat.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
...ce rasa este ?
jack russel e rasa. e un caine incredibil de energic si are nevoie de multa miscare.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
...stiam ca jack russel are parul scurtT.Adrian scrie:jack russel e rasa. e un caine incredibil de energic si are nevoie de multa miscare.
...scuze !
...m-am documentat ,"google" zice ca este si Jack Russel long haired
...m-am documentat ,"google" zice ca este si Jack Russel long haired
http://www.sport.ro/stiri/fantastic-cel ... cleta.html
Imi poate spune cineva ce rasa este mastodontul acesta din video ?
Imi poate spune cineva ce rasa este mastodontul acesta din video ?