Gigi , poti sa-ti dai drumu aici , nu mai bruia topicurile aiurea ! Te rog !
that´s me against the world baby , by Gigi Semlecan
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
that´s me against the world baby , by Gigi Semlecan
Nu am mai rezistat psihic la Gigi ,o ajuns sa dea linkuri de la forumuri pentru muieri ,
asa ca i-am facut topic .
Da ma , linku ala ii fun , da la el ii argument
. cu ala combate el pe un forum de pescari
Topicu asta ii doar pentru organizare , daca el vrea sa combata cu mine, cu Geppeto , Anem , Miky sau Tavi plus Dumitru aka Kuintauti , aka Ipocritu aka Bradypus (mai ai multe bre
) , sa o faca intr-un singur loc, ca daca nu ii vraiste , cum se face vreo discutie interesanta cum hop si Gigi , si in loc sa discuti combati linkurile catre forumuri roz

Topicu asta ii doar pentru organizare , daca el vrea sa combata cu mine, cu Geppeto , Anem , Miky sau Tavi plus Dumitru aka Kuintauti , aka Ipocritu aka Bradypus (mai ai multe bre
Ce jignit , lasa ca-i mai bine asa
, nu vezi cat poate , o si deschis un topic "ba tu"
Am sa-l caut pe Gerula pe mail , il rog sa scrie ceva despre GS pe la el , o intrat in sevraj de cand nu-l mai baga in seama Gerula plus ca Apsalba s-o lasat de postat , bietu tamplar tremura de isi da cu ciocanu peste degete , si iese pe forum sa caute substituti
Asa ca ori stai pe pielea ta , ori faci un mare bine comunitatii si-ti ramanem vesnic datori
Am sa-l caut pe Gerula pe mail , il rog sa scrie ceva despre GS pe la el , o intrat in sevraj de cand nu-l mai baga in seama Gerula plus ca Apsalba s-o lasat de postat , bietu tamplar tremura de isi da cu ciocanu peste degete , si iese pe forum sa caute substituti
Asa ca ori stai pe pielea ta , ori faci un mare bine comunitatii si-ti ramanem vesnic datori