Tara noastra minunata ...Romania !!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

jonah
veteran
veteran

Tara noastra minunata ...Romania !!

Mesaj de jonah » 27 Mar 2008, 21:31

mihai izbiceni
veteran
veteran

Re: Tara noastra minunata ...Romania !!

Mesaj de mihai izbiceni » 27 Mar 2008, 21:44

Acestia sunt bravii nostri MILITIENI , platiti din banii nostri :oops:

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 27 Mar 2008, 22:33

sa ma .. pe ei si tot neamul lor de .. . asta e romanica de kkt in asta traim in asta tre sa supravietuim :cry: :cry: :cry: :cry: no comment. sunt romani si mie unu imi e rusine :cry: :cry: :cry: avem pretentii de politia animaleleor :lol: :lol: si nu suntem in stare sa ajutam UN OM la nevoie :evil: :evil: :evil: :evil: politia dobitocilor care nu fac nimic de ce nu se infiinteaza:-?
:shock: :shock:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Mar 2008, 08:45

greere4 scrie: politia dobitocilor care nu fac nimic de ce nu se infiinteaza:-?
:shock: :shock:
pt. ca asta exista deja... mi-e scarba :x
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Bodnar
junior
junior

Asa e

Mesaj de Bodnar » 28 Mar 2008, 09:55

http://www.youtube.com/watch?v=ld7cvAHg6Os
Aici veti vedea ca avem o tara minunata....pacat ca e locuita(de noi).In rest ce sa zic....de as avea o putere sa adun toata imbecilitatea intr-un loc si sa dau o bomba atomica...cred ca as fi cel mai fericit.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 28 Mar 2008, 11:09

Paradoxul este ca daca ridici victima pentru a o duce la spital si din nefericire aceaasta iti moare in masina (fie ea si de politie),poti avea neplaceri foarte mari .Probabil ceva de genul omor din culpa ...si culmea astfel ajuti autorul.Cel putin asta a fost explicatia data de niste politisti de la circulatie intr0un caz asemanator la care am asistat .Ca sa nu mai vorbim ca victima poate ar necesita o deplasare "specializata" imobilizata cu guler ,etc.Sincer inclin sa le dau dreptate.Problema este alta...de ce ambulanta ajunge dupa 20minute?...de ce politia nu mai suspenda permisele celor care depasesc coloanele aflate la semafoare?....de ce nu se implica poiltia pentru a fluidiza traficul si implicit accesul ambulantelor catre un astfel de "eveniment"... In mod sigur ca toate astea se vor intampla daca in locul victimei de pe carosabil s-ar afla cineva din conducerea guvernului sau ceva rude apropiate....dar cine stie?...cine v-a fi urmatoarea victima?

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Mar 2008, 12:11

Eu ca sofer nu stiu ce as fi facut. Dar cum pielEa mea face SMURD-ul 20 de minute la urgenta de gradul 0 in bucale . In mures e sub 10 minute asta inseamna vieti.
Daca vine summitul peste ei o sa aiba probleme, ii baga una lui bush si o sa astepte 20 minute sa vina cineva sa il panseze. OARE?
Biata fata a lovit-o cu tancul ala de audi A6 numa cu 60-70 Km (aia e crima parca legal e 50).
Daca nu ma insel masina are cam 1,5 tone x 60 km o forta de impact de cam 90 tone lovita in plin nu stiu obiectiv daca avea vreo sansa.
DECI POLITAI SUNT NUMAI O PARTE A PROBLEMEI
the angler is catching xxx, not by the lure

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 28 Mar 2008, 14:20

Asa este daca respectivul politit ar fi pus mana pe ea si victima ar fi murit in bretale lui sa vezi cate explicati ar avea de dat dupa aia.Ambulanta este singura in masura sa dea un ajutor calificat. Exemplu o victima a unui traumatism cervico dorsal nu ai voie sa o misti din loc pana nu se imobilizeaza gatul si anumite parti ale coloanei dorsale deoarece o coasta rupta sau un fragment de vertebra fisurata poate leza sau sectiona un anumit nerv si atunci sa vezi tu ce pensie sau alte chesti se mai pot abate pe capul tau.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 28 Mar 2008, 15:21

Exista solutzii pentru orice, daca se vrea si daca viatza omului de rand chiar conteaza.
In alte partzi in orice echipa de politzie exista unul care are training pt interventzii de prim ajutor in situatzii de urgentza, etc.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Mar 2008, 16:18

onesti scrie:Exista solutzii pentru orice, daca se vrea si daca viatza omului de rand chiar conteaza.
In alte partzi in orice echipa de politzie exista unul care are training pt interventzii de prim ajutor in situatzii de urgentza, etc.
mah onesti,
tu parca nu sti de unde ai plecat si de ce ai plecat?!! :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns