tackletour.com

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aditud
senior
senior

tackletour.com

Mesaj de aditud » 14 Sep 2013, 00:01

A propos de patzania cu Fuego 2500a plasata mie defecta in mod "ne-intentzionat" (fiind a altuia, s.a.m.d.) de dl. 17 tsa: am reusit s-o dau cu $90 unui nene pe tackletour.com (sunt din cand in cand anuntzuri de cumparare de mulinete defecte dar in stare cosmetica OK; ii descrii problemele, apoi el se hotaraste dac-o vrea) care mi-a luat-o numai cu un tambur (deci, pana la urma, am ramas cu un tambur la $50; deci s-a mai indulcit tzeapa :| ). Destul de transparent omul cand, din curiozitate, l-am intrebat cum a reparat-o: avea piesa care stiam ca trebuia schimbata (pinionul), apoi a inlocuit si rulmentul mare de pe pinion (care se pare ca era terminat, d-aia facea ca rashnitza). Piesele astea costa (daca le gasesti, sau daca le ai deja, cum a fost cazul lui) cam $30 amandoua, deci nenea s-a facut cu o mulineta decenta la $120. Problema e ca nu se mai gasesc (eu am tot incercat), Fuego fiind discontinued si, de exemplu, Daiwa itzi vinde pinionul cu tot ansamblul la $60 (sunt exact aceleasi piese ca la Steez 2500/2508)... :(

Jedi
veteran
veteran

Re: tackletour.com

Mesaj de Jedi » 14 Sep 2013, 02:00

Ai vrut tu neaparat Fuego si ai gasit doar la tsa?
Ca ma miram deunazi...locuitorii din Romania sint cu ochisorii la anunturile din US cu scule dar sint infrinati de transport, taxele vamale..etc si tu, locuitor US ai un "attempt" :P la piata romaneasca... :roll:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns