A propos de patzania cu Fuego 2500a plasata mie defecta in mod "ne-intentzionat" (fiind a altuia, s.a.m.d.) de dl. 17 tsa: am reusit s-o dau cu $90 unui nene pe tackletour.com (sunt din cand in cand anuntzuri de cumparare de mulinete defecte dar in stare cosmetica OK; ii descrii problemele, apoi el se hotaraste dac-o vrea) care mi-a luat-o numai cu un tambur (deci, pana la urma, am ramas cu un tambur la $50; deci s-a mai indulcit tzeapa

). Destul de transparent omul cand, din curiozitate, l-am intrebat cum a reparat-o: avea piesa care stiam ca trebuia schimbata (pinionul), apoi a inlocuit si rulmentul mare de pe pinion (care se pare ca era terminat, d-aia facea ca rashnitza). Piesele astea costa (daca le gasesti, sau daca le ai deja, cum a fost cazul lui) cam $30 amandoua, deci nenea s-a facut cu o mulineta decenta la $120. Problema e ca nu se mai gasesc (eu am tot incercat), Fuego fiind discontinued si, de exemplu, Daiwa itzi vinde pinionul cu tot ansamblul la $60 (sunt exact aceleasi piese ca la Steez 2500/2508)...